kaader filmist

kaader filmist

Monday, August 5, 2013

Kollide Ülikool

Film: Monsters University (2013)
Vaatamise põhjus: Monsters Inc.
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: Alates ajast, mil Mike Wazowski oli väike koll, on ta unistanud hirmutajaks saamisest ning teab, et parimad hirmutajad tulevad just Kollide ülikoolist. Aga esimesel semestril kipuvad Mike'i plaanid kokku varisema, kui ta tee ristub sündinud hirmutaja James P. Sullivaniga. Paari omavaheline vägikaikavedu, kus kumbki iga hinna eest võita soovib, viib selleni, et mõlemad visatakse hirmutajate programmist välja. Asi muutub veel hullemaks, sest nad peavad tegema koostööd, nii teineteisega, kui ka kõigi poolt põlatud veidrikest kollidega.
Comedy, Animation,

See oli aasta 2000 kui ma koos vennapojaga vaatasin Monsters Inc.’i korduvalt ja korduvalt, kuni ma teadsin seda filmi pea sõna sõnalt juba peast. Nii tore multikas oli, nii naljakas ja kiire ja sisutihe. Seega ei saanud ju teisiti kui tuli ka Monsters Universityt vaatama minna ja seda originaalis, mitte tõlgituna.

Kuid, kui lähete vaatama seda filmi mäletades eelmist, siis võtke padi kaasa ja paluge enda kõrval istujal end filmi lõpuks üles ajada, kui ta just ka ise magama jäänud pole. Tõsi ta on paar naljakast kohta isegi on ja kõige naljakam oli ilmselt filmi teaser treiler, mida filmis üldse sees pole. Kuid ülejäänud film on bla bla bla sõprus bla bla bla bla vendlus bla bla bla bla bla õppimine bla bla perekond bla bla bla bla unistused bla bla bla bla usaldus bla bla bla. See ei ole komöödia, see on tragöödia, sest draamat on siin filmis piisavalt ja lastele … see pole Monsters inc., neil võib seda filmi vaadates igav hakata.

Aga vaadake siis filmi pea kõige naljakamat osa – teaser treiler:

No comments:

Post a Comment