kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, July 3, 2013

Uljas ratsanik

Film: The Lone Ranger (2013)
Vaatamise põhjus: Arnie Hammer
Hinne: A
Filmi lühikokkuvõte: Põlis-ameeriklasest vaimusõdalane Tonto (Johnny Depp) jutustab uskumatuna näiva loo sellest, kuidas ta muutis tavalise seadusesilma John Reidi (Armie Hammer) legendaarseks maskis tasujaks, kes võitleb õigluse eest ka siis, kui kõik teised on juba alla andnud. See saab olema üks uskumatu seiklus, mille käigus kaks ebatõenäolist kangelast peavad üle saama omavahelisest hõõrumisest ja tegema koostööd, et saada jagu kurjade magnaatide ahnuse ja korruptsioonivõrgust
Comedy

Mina iseloomustasin seda filmi enne vaatamist selliselt – mis oleks saanud Jack Sparrowst, kui ta poleks olnud mereröövel, eks siis Rango 2 :)
Ja pärast vaatamist – mis oleks saanud Jack Sparrowst, kui ta oleks olnud indiaanlane, eks siis Rango 2. :) :)  Ehk siis üks tõsiselt hea komöödia, kus on põnevust, absurdsust, utoopiat, õõvastavaid hetki, armastust, patriotismi, aegajalt ka igavust, kuid üldkokkuvõttes siiski palju nalja ja palju põnevust.

Johnny on ikka Johnny, olgu tal siis milline riietus seljas või kui palju grimmi peal, Johnny on ikka Johnny.

Arnie jaoks on see siis juba teine laste komöödia kus ta mängib surmtõsisena koomilist osa. Ta on hea, ma ei vaidle vastu, ta mängib suurepäraselt, kuid nüüd tahaks teda juba kuskil mujal rollis näha.
Helena Bonham Carter nägi välja nagu ta oleks just ühelt filmi esilinastuselt otse võtteplatsile tulnud, ta ei muutu ka sugugi :)

Ja siis need suurepärased Euroopast Ameerikasse jõudnud tapja jänesed :) :) Niitore et Monthy Phyton klassikat ka nooremale kinopublikule tutvustatakse.

Kui vähegi aega on kiirel suvisel ajal, minge kindlasti vaatama.
Lõpetuseks killuke filmimuusikat. Ja küsimus: kas mäletate milline klassikaline lugu oli Rango multikas? :) :)

No comments:

Post a Comment