kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, June 26, 2013

Terasmees

Film: Man of Steel(2013)
Vaatamise põhjus: Henry Cavill
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Nooruk saab teada, et ta pole pärit Maalt ning tal on ebamaised võimed. Noore mehena otsib ta oma juuri ja põhjust, miks ta siia saadeti. Et päästa maailma hävingust ja saada inimkonna lootusesümboliks, peab ta sisimast üles leidma kangelase. 
Comedy, Action, Drama
Johhaidi milline tüüpiline Cristopher Nolandi jant. Aga täpselt seda ma ju ootasning.
Nii palju naeru kohti ja need polnud sugugi need, kus filmi autorid püüdsid nalja teha.
Esimene oli päris alguses, kui Clark tegi metsaveokist Hannibali kunstiteose ja kui hetk hiljem ilmus ekraanile ka Laurence Fishburne ... ei tea, kas see oli neil tahtlik. Ja siis kõik need tagasihoidlikud vihjed Supermanile ... Smallwille veetornil, Metropolis linn, Lexcorp bensutsistern :):):)
Krüptoni häving meenutas mulle ühte väga head raamatut – Günther Krupkati Kui jumalad surid, seal kirjeldatakse planeedi hukku peaaegu sõna sõnalt sama moodi, viimased hetked ma mõtlen, mitte kogu seda eelnenud võimuvõitlust, mis meenutas Tähesõdasid.
Aga ülejäänud ... Henry näitas oma sixpacki, Amy Adams Lois Lane rollis oli täpselt sama enesetapjalikult uudishimulik kui kõik Loised enne teda. Michale Shannon – teda ma ainult hullumeelse pahari rollis olengi näinud. Diane Lane on uskumatult vanaks jäänud. Ja herr Nolandile kohaselt, kui ikka on kaklus siis ikka nii, et linnast ei jää kivi kivi peale ja keda huvitab mitu tuhat inimest selle kakluse käigus oma elu kaotavad.
Et siis selline suvine märul, millel on kõik Supermehe tunnused kui on tegelikult Terasmees :):):).
Kuid hoiatuseks ... tegemist on prillifilmiga (3D) ja enamus filmist on filmitud võbeleva käsikaameraga, seega võib nii mõnelgi vaatajal süda pahaks minna selle lõputu hüplemise peale.

Ja lõpetuseks, kas mäletate multifilmi Imelised, kas mäletate sealset õmblejannat Edna 'E' Mode. Paar õpetliku sõna temalt :)

1 comment:

  1. P.S: Diane Lane ei ole uskumatult vanaks jäänud. Vaata aga vaata, mis imesid suudab korda saata hea grimm, kübeke halle juukseid ja hea näitlemine :)
    "Man of Steel'i" intervjuudes näeb ta täitsa hea välja. Aga muidugi vanem kui 5 aastat tagasi.

    Ja Nolani jandi osas ka ei tea öelda, Ta oli siiski lõpuks ainult story kaasautor. S.t mul on kuri kahtlus, et kõik plahvatuste ja kakluste osa on pigem David S Goyer'i sulest.

    Päikest,
    M :)

    ReplyDelete