kaader filmist

kaader filmist

Friday, July 12, 2013

The Kitchen

Film: The Kitchen (2012)
Filmi vaatamise põhjus: treiler ja näiteljad
Hinne: B +
Filmi lühikokkuvõte: Jenniferi (Laura Prepon) kolmekümnes sünnipäev peaks olema eriline päev. Kuid päev, mis algab tähistades muutub kiiresti üheks ebameeldivaimaks päevaks, mida ta hea meelega unustada tahaks.
Comedy, Drama

Miks on selle filmi pealkiri Köök, kui filmis ei tehta süüa, ei õpita kokaks? Sest köök on kodu süda ja kõige tähtsamad asjad ja vestlused juhtuvad tavaliselt köögis.

Film algab siis sünnipäeva hommikul, kui majanaabrid tuiguvad/tormavad köögist läbi, maja kaunistades, hommikusööki süües, vihast vahutades. Jenniferi majakaaslane (kes on aastaid olnud ’salaja’ Jenniferi armunud), korraldab talle suure sünnipäevapeo. Samal ööl on Jennifer oma kahe ja pooleaastasest poisssõbrast lahku läinud, kuna too on teda petnud. Jenniferi õde Penny on talle külla tulnud, et järgmisel nädalal minna aborti tegema. Ta tuttav muusik, tuleb küsima, miks mitte tema bändi pole sünnipäevale esinema kutsutud. Endised korterikaaslased tulevad lihtsalt sünnipäevale. Nii mõnigi kontvõõras on kuulnud, et majas esineb bänd. Parimad sõbrannad toovad kaasa kalleid kingitusi, kuna nad on maganud Jenniferi exiga ja tunnevad süümekaid …. Jne, jne. kaamerad on vaid köögis ja iga natukese aja takka tuleb kööki uus tegelane, tuues kaasa uue nalja/draama/konflikti/segaduse/üllatuse.

See oli üks hea film. Hästi tehtud.

Kas teie mäletate, mida teie tegite oma kolmekümnendal sünnipäeval? ;)

 Aga siia lõppu üks väga armas laul bändilt nimega FUN. Te kindlasti teate neid, kuid see on üks vanem lugu.

No comments:

Post a Comment