kaader filmist

kaader filmist

Friday, July 12, 2013

Liars All

Film: Liars All (2013)
Filmi vaatamise põhjus: Treiler
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: On vanaaasta õhtu Londonis, üks vägagi provokatiivne mäng läheb käest ära ning lõppeb mõrvaga. Tegelikku mõrvarit on raske välja selgitada, kuna kõikidelt tunnistajatelt saadakse vastandlikke tunnistusi ning motiivid on salapärased ning segadusttekitavad.
Criminal,

Filmi vaadates oli mul mõte, et see on üks selline Gossip Girl Gone Bad tüüpi film, kuid kui ma pärast vaatasin, kus kõik need noored näitlejad varem mänginud on, siis tuleb hoopis öelda, et see on 90210 Londonis :). Aga need noored näitlejad on siis Sarah Paxton, Matt Lanter, Gilian Zinser ja Tim Phillipps. Ja lisaks veel ka Vampiiripäevikutest Alice Evans (Originaal vampiiride ema).
 
Kuid kui nüüd need näitlejad kõrvale jätta ja filmi juurde minna – hästi tehtud noortefilm.

Lugu sellest, kuidas noored rikkad hellitatud noored mängivad uusaasta ööl Truth/Dare mängu, kus kõik väljakutsed on seotud seksiga või vägivallaga. Kuid mängu algataja Missy on selle mängu ette võtnud vägagi kindla eesmärgiga – oma endisele poisssõbrale, Billyle, kätte maksta. Kuid Missysse on armunud Mike ja Mikesse on armunud Katie ja lisaks on peol ka teisi erinevas kainusastmes noori.

Üks ülesanne viib teiseni ja kõik lõppeb varastamise käigus, kui Missy laseb endale kuuli pähe/ Missyt tulistatakse / Missy saab kuuli rüseluse käigus.

Politseinik, kes on uusaasta ööl kutsutud kriminaalasja lahendama vestleb noortega ning üha enam tuleb välja infot, mis teeb lõpliku lahenduse leidmise pea võimatuks,  kuna paljud faktid räägivad üksteisele vastu ning kahtlusalused on vägagi valmis üksteisele sõrmega näitama.

Tore kriminaalne müsteerium ja lõpuks ei või ikkagi kindel olla, kas see viimane versioon ikka oli õige.

No comments:

Post a Comment