kaader filmist

kaader filmist

Friday, July 12, 2013

Save the Date

Film: Save the Date (2012)
Vaatamise põhjus: treiler
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Sarah (Lizzy Caplan) on seatud silmitsi oma probleemidega kui ta keeldub oma poisssõbra äkilisest abieluettepanekust ning leiab peagi uue lohutussuhte. Samal ajal on ta õde Beth (Alison Brie), süvenenud teda ees ootava pulma organiseerimisse.
Drama, Comedy, Romance

See oli üks natuke imelik ja natuke liiga tuttava sisuga film.

Lugu siis selline, et Sarah – raamatupoe müüja/kunstnik - on lõpuks, peale mitmeid aastaid, nõustunud kokku kolima oma muusikust poisssõbraga. See oli tema jaoks suur samm ja ta polnud sugugi kindel, et see ikka õige samm oli. Algus on päris ladus. Nädal hiljem, bändi kontserdil otsustab Kevin (kes on muusikuna sama hea kui Sõprade sarjast Phoebe Buffay :)), et nüüd on kõige õigem aeg, suure publiku juuresolekul oma tüdruku kätt paluda.

Loomulikult järgneb lahkuminek ja lahkukolimine.

Sarahit on juba mõnda aega imetlenud üks ta raamatupoe klient, kes oli ka sellel katastroofilisel kontserdil ja teab seega, et nüüd on tema võimalus. Jonathan (Mark Webber – ei ole F1 piloot :)) on peaaegu täpselt see keda Sarah hetkel vajab. Nende suhe on kerge ja naljatlev, kuni …

Ega õde oma pulmaettevalmistustega ka just Sarahile armu ei anna. Lisaks Sarahi oma probleemidele tahab Beth, et Sarah ka osa tema muredest enda kanda võtaks ja seega hakkavad õed üksteisest eemalduma.

Kuid, see on üks arvatavasti hea lõpuga film. Jonathan leiab üles Sarahi kadunud kassi, Kevin lepib sellega, et Sarah ei ole siiski naine tema jaoks, Beth muutub braidzillast tagasi inimeseks ja Sarah on valims Jonatahanile ütlema suurt uudist.

Miks selle filmi sisu tuttav tundus – ka mina olen suhtefoobik ja oleks ilmselt käitunud Sarahi olukorras täpselt sama moodi.

Aga film oli hea, festivalilik, kuid hea. Näitlejate valik oli hea ja sisu oli ... kas just tore, kuid reaalne ja mitte liiga läilalt romantiline.

No comments:

Post a Comment