kaader filmist

kaader filmist

Friday, November 2, 2012

Skyfall

Film: Skyfall (2012)
Vaatamise põhjus: James Bond
Hinne: B++
Filmi lühikokkuvõte: James Bond

Ei, minupoolne kommentaar ei jää sama lühidaks kui Woody Alleni filmiga ja ei piirdu vaid tõdemusega, et tegu oli James Bondiga.
Aga tegu oli James Bondiga, sellise meeldiva seguga vanast klassikalisest Bondist (Sean Connery aegne Bond) ja uuest Bondist ning MacGyverist :).

Huvitav oli see, et kui vanade filmide paharid (vähemalt nii palju kui mina mäletan) püüdsid enamasti enda valdusesse saada mingit tehnikat või maailmajagu või maailma või galaktikat :), siis seekordne pahar (kes oli suurepärane psühhopaat!!!) oli väljas väga isikliku kättemaksuplaaniga ja ei tahtnudki kogu maailma valitsejaks saada. Aga see andiski loole oma vungi juurde.
Ja mulle nii meeldib uus Q – Ben Whishaw. Ta on mulle juba Parfüümist saati meeldinud, rääkimata Säravast tähest ja peagi saab teda uuesti näha Cloud Atlases. John Cleese on ikkagi Fawlty Towers ja Monty Pyhton. Kuid Desmond Llewelyni järglasena sobib Ben väga hästi.
 
Aga kuhu jäi siis seekord BondGirl? Ainukesed kolm naist, kes meelde jäid olid M, Moneypenny ja Sévérine. Sévérine oli ainuke, kellega Bond voodisse jõudis kui ega ta pikalt peale seda ka ei elanud ja Moneypenny on Moneypenny. Ja M… :). Ühesõnaga, kuhu jäi BondGirl, kellega ta koos päikseloojangusse lõpus kaob? :(

Ning Bond ise – tema tunneb isegi pimedas toas ta kõrvade järgi ära :) ja korraks nägi ta välja nagu Gollum :), kuid muidu – mida aasta edasi, seda Bondilikumaks Craig muutub!!

Ja M … kas uus M ei peaks hoopis V olema :):)!

No comments:

Post a Comment