kaader filmist

kaader filmist

Monday, November 12, 2012

30 armastuse hetke

Film: 30 Beats (2012)
Filmi vaatamise põhjus: Lee Pace ja väga intrigeeriv trailer
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: New York.
3 882 544 meest.
4 292 589 naist.
Üks eesmärk.
Käesolev film on loodud Arthur Schnitzleri skandaalse ja paljudes riikides keelatud näidendi "La Ronde" ainetel.
Romantilise komöödia tegevus hargneb New Yorgi südames Manhattanil, kus väga paljusid inimesi seob omavahel seksuaalne tõmme.
See film jutustab 10 armulugu. 10 juhututvust, mis toovad kaasa intiimseid ja koomilisi olukordi, millest kasvab välja armastus ja iha.

Vaadake treilerit ja lugege sisukokkuvõtet ja öelge, et see ei tekita teis huvi. Pealegi on tegu Indie filmiga, mis tuleb tavakinno, mitte pole PÖFFi programmis. Siis peaks ju tegu olema millegi erilisega.
Kuid kahjuks pole midagi erilist. Selline klassikaline Indie film – huvitavad näitlejad, tiba nõrk stsenaarium ja keskmine kaameratöö.
Tegemist on tõesti 10 armulooga – õnnetu armastuse looga - , mis on kõik üksteisega seotud nagu ahvipärdikute kett. Igas loos on kaks osapoolt, kellest ühel on tunded teise vastu ja järgmine lugu näitab, kelle vastu on teisel poolel tunded jne., jne. Viimases loos kohtume taas esimese loo ühe poolega ja õnneks on vähemalt see viimane lugu õnnelikku lõpuga.
 
Pole just eriti õnnestunud, kuid Lee’d oli taas tore ekraanil näha … minu radarile jäi ta kinni aastaid tagasi filmiga The Fall.

No comments:

Post a Comment