kaader filmist

kaader filmist

Thursday, December 10, 2020

Wild Mountain Thyme

Film: Wild Mountain Thyme (2020) Hinne: C 
Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt6842770/     

Põikpäine farmer Rosemary Muldoon (Emily Blunt) on kindlalt otsustanud, et tema armastatuks saab kunagi naabripoiss, Anthony Reilly (Jamie Dornan). Kuid probleem on selles, et Anthoni tundub olevat pärinud perekonna needuse ja ta ei pane nagu tähelegi oma kaunist austajannat. Haavatuna oma isa Tony (Christopher Walken) plaanist, müüa perekonna farm nende ameerika sugulasele (Jon Hamm), otsustab Anthony järgneda oma unistustele.

Romance, Drama


See on esmalt teatrile kirjutatud lugu ja siis suurele ekraanile toodud. Autori varem tehtutest on minu jaoks kindlasti kuulsaim “Moonstruck” Cheri ja Nicolas Cage’ga. 


Loo keskmes on kaks perekonda, naabrid, naabrite maade vahel olev maakitsus, mis tähendab seda, et maade vahel on kaks väravat. Ühe pere perepoeg soovib, et ta oleks samasugune kui kõik teised ja teise pere peretütar soovib, et naabripoiss teda armastaks.


Kui lapsed on suureks kasvanud ja vanemad ükshaaval lahkuvad, tulevad teemaks pärandid, nii suguvõsa kui ka kinnisvara. Mõlemad isad püüavad omamoodi oma lapsi kokku lükata, kuid saatus tahab, et need kaks ei saaks väga kergelt kokku. Kuigi nad tunnevad ju üksteist kogu oma elu, peavad nad esmalt käima ümber üksteise nagu kassid ümber palava pudru ja lugema looduse märke, et leida julgust või tugevust, et jõuda hetkeni, kui kõik saab selgeks räägitud.


Hea lugu ja kuigi Emily iiri aktsent on liialt üle pingutatud, on Jamie, Christopher ja Jon suurepärased.


No comments:

Post a Comment