kaader filmist

kaader filmist

Monday, December 7, 2020

On the Rocks

Film: On the Rocks (2020) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt9606374/     

Noore ema ja tema elumehest isa suhtlus. 

Drama, Comedy, Adventure


Sofia Coppola on tuntud oma filmide poolest, sest tal on oskus teha tavalisest loost midagi suurejoonelist ja erakordset, kas siis visuaalselt või sisuliselt.


Seekordne lugu, on väga lihtne lugu - isa lubas oma tütrele, et kui ükski poiss peaks talle kunagi haiget tegema, siis tuleb tal vaid isale öelda ja kõik saab taas korda. Nüüd on tütar suureks kasvanud, abiellunud ja tal on kaks armsat tütart. Abikaasa rügab tööd teha, et tema firma oleks edukas ja naine ise püüab kodus raamatut kirjutada.


Kuid siis, ühel ööl, kui abikaasa tuleb tööreisilt tagasi ja unisena oma abikaasat suudleb, ehmatab ta järsku, nagu oleks vale naist suudelnud. Mis see siis oli? Kas see on märk sellest, et ta petab oma abikaasat seksika projektijuhiga? Kodus tal ju enam aega pole olla. Lastega pole tal aega tegeleda. Alati on tal kiire töö-õhtusöökidega, mis venivad tihti üle südaöö.


Isa, kellel on kogemust petmisega - eks ta ju ise pettis oma abikaasat oma assistendiga - tuleb tütrele appi. 


See lihtne teema on lihtsalt üles ehitatud. Siia on lisatud piisavalt huumorit, piisavalt draamat, piisavalt üllatusi. Selline woodi-allenilik lihtne lugu, mille taustal on taustanäitlejana New York. Kui tavaliselt on Coppola filmides miski, mis on üleliigne, ebavajalik, ebameeldiv, siis see lugu on suurepärane oma lihtsuses.



No comments:

Post a Comment