kaader filmist

kaader filmist

Monday, November 18, 2019

Tagaotsitav


Film: Dreamland (2019)
Hinne: C
Lühikokkuvõte: Teismelise seiklused, kui kurjategija jaht võtab ootamatu suuna.
Drama, Thriller

Dreamland on üks imelik film. Lugu on siis neismelisest Eugen Evansist, kes elab koos oma ema, kasuisa ning poolõega keset Texase tühermaad. Kunagi oli see koht edukas põllumajanduslik ala, kuid siis hakkasid neid iga-aastaselt tabama liivatormid ja kogu edu läks koos nende tormidega.

Eugene unistab isale Mexicosse järgnemisest, kuid selleks on vaja raha. Kui ümbruskonna linnaksete pankasid tabavad kaks röövlit, asutakse neid taga ajama. Üks röövlitest leitakse peagi surnuna, kuid teine – leedi bandiit – on jooksus. Ta on pelgupaiga leidnud Eugene perele kuuluvast kuurist.

Kui Eugene ta sealt leiab ja tal kuuli jalast välja tõmbab ja tema eest hoolitseb, on noormees valmis tema jaoks mida iganes tegema.

Eugene kasuisa on kohalik politseinik, seega on tal ligipääs kuriteoga seotud materjalidele. Ja kui uus torm on tulemas, kasutab ta seda ära ja nad põgenevad koos. Kuid nagu ikka ei ole sellistel lugudel õnneliku lõppu.

Loo jutustab Eugene õde, Phoebe, ja ta teeb seda selleks, et oma venna mälestust elus hoida.

See on pigem festivalilik film, millest võib välja lugeda palju rohkem kui ekraanil näha, kuid samas on ta ka selline … tühi.

Head näitlejad, kuid mitte kaasakiskuv lugu. Ja huvitaval kombel, selle filmil puudub poster.


No comments:

Post a Comment