kaader filmist

kaader filmist

Saturday, November 16, 2019

Jojo Jänespüks


Film: Jojo rabbit(2019)
Hinne: A
LühikokkuvõteRežissöör Taika Waititi ("Thor: Ragnarök", "What We Do in the Shadows") uus komöödia on lugu noorest poisist, kes elab II Maailmasõja aegsel Saksamaal. Suure üllatusena avastab ta, et tema kujuteldavaks sõbraks ei ole keegi muu kui totter versioon Adolf Hilterist (Taika Waititi).
Comedy, Drama, War

OMMFG oli see alles komöödia. Tõsisel teemal, kuid nii siga hea komöödia.

Mõelda vaid, et mõningad PÖFFid tagasi, kui ma vaatasin filmi „Mida me teeme pärast pimedat“ oli Waititi tundmatu Uus-Meremaa näitleja/lavastaja ja alles eelmine aasta oli Thomasin McKenzie esimene suurem kinodebüüt PÖFFil filmis Jälgi jätmata. Ja nüüd on üks tuntuim MARVELi maailma näitleja/lavastaja ja teine saab tema filmist suure tuntuse. Rääkimata sellest, kes kõik veel sellest filmis kaasa lõid ja millised suurepärased rollid tegid noored näitlejad – Roman Griffin Davis ja Archie Yates.

Ma ei hakka sisu lahti rääkima, sest seda peab ise nägema. Ainus mis ma ütlen, on see, et see on segu Chaplini Suurest diktaatorist, igast Wes Anderseni filmist ja Waititi uskumatult mustast huumorist. See on film mida peab nägema ja jaanuaris jõuab see film ka tavakinno.

3 comments:

  1. Miks siis selline hinnang (D)? :)
    Minu jaoks üks aasta parimaid. Natuke tuli ka üleeelmise Pöffi Death of Stalin meelde.

    ReplyDelete
  2. :) näpukas oli see D, oli ilmselt eelmisest filmist jäänud. Loomulikult on see film A-d väärt!!

    ReplyDelete