kaader filmist

kaader filmist

Monday, July 29, 2019

Unicorn Store


Film: Unicorn Store (2019)
Hinne: C
Lühikokkuvõte: Kitile tuleb salapärane kutse täita oma lapsepõlve unistus.
Drama, Comedy

Millega täidavad oma filmimisevahelist vaba aega Captain Marvel ja Nick Fury? Tehes absurdseid fantaasiafilme :).

Seesama Ükssarve pood on täpselt nagu rohelise tausta kaadrite puhkehetkedel tehtud väike indifilm, toetamaks naissoost lavastajaid.

Lugu on siis noorest kunstnikust, kes kukkus kunstikoolis läbi, kuna tema areng oligi jäänud rõõmsavärviliste värvide, sädeluse ning ükssarve väljalõigete juurde. Totaalses masenduses saabub ta vanemate juurde, kes on endiselt Happy-Go-Lucy tüüpi ja kes tahavad oma tütrele vaid head ja tüüpilist elu.
Selleks et deprekast välja saada, läheb Kit ajutisele kohale tööle. Seal saabki ta oma esimese kirja, kus teda kutsutakse unistuse täitumise poodi. Siis satub reklaamibüroo juht temaga koopiamasina juures juttu ajama, ning leiab, et Kiti ideed on värsked ja seega ootab ta temalt temapoolset esitust tolmuimeja reklaamiks.
Kuid enne esitlust saab Kit veel ühe kirja, kus teda juba nõuvalt oodatakse poodi.

Poes küsitakse talt, mis on see, mida ta oma elus on kõige rohkem tahtnud ja just nimelt ükssarvesid seal poes müüaksegi, kuid enne kui ta oma ükssarve kätte saab, peab ta oma kodu ükssarvel sobivaks tegema – tall, peresuhted, armastav kodu.

Nagu juba arvatagi võite, täidab Kit kõik nõuded (ülevõlli lapseliku kunstimeelega), samamoodi läheneb ta ka reklaamile, kuid lõpuks on oht ikkagi et ta jääb oma oodatud sarvilisest suksust ilma, sest armastus ta kodust ikkagi puudub.

Ja siis kui see armastus tuleb …

Tõsiselt jabur festivalilik film.

No comments:

Post a Comment