kaader filmist

kaader filmist

Thursday, July 18, 2019

Ämblikmees: Kodust kaugel


Film: Spider-Man: Far from Home (2019)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: Filmis “Ämblikmees: Kodust kaugel” mängib Tom Holland taas sõbralikku superkangelast, kes peab pärast filmis “Tasujad: Lõppmäng” toimunud sündmusi võitlema ohtudega maailmas, mis on igaveseks muutunud. Peter Parker lahkub kodusest Queensi linnaosast New Yorgis ja sõidab Euroopasse puhkusele, mis osutub hoopiski tema elu suurimaks väljakutseks ja vägevaks seikluseks.

Suurejooneline lahing hea ja kurja vahel tõi tagasi Peter Parkeri, tema sõbrad ja miljardid inimesed, aga selles hukkus Peteri mentor Tony Stark/Raudmees, kelle kangelaslik eneseohverdus Peteri naasmise üldse võimalikuks tegi. Kõikjal Peteri ümber mälestatakse langenud Tasuja kangelaslikkust ja mõistatatakse, kas Peter ise võiks olla järgmine Raudmees.

Kaugel kodust peab Peter kaitsma sõpru, päästma maailma ja leppima oma eluga Ämblikmehena.
Adventure, Action,

Pärast seda kui MARVELi maailma vaatajatel löödi viimase Tasujate filmiga hing rinnus kinni, tuleb nad ju uuesti hingama saada ja seega tuleb neile midagi kerget pakkuda.

Selleks siis uus Ämblikmehe lugu, kes läheb klassiekskursioonile Euroopasse ja kus loomulikult hakkavad tema ümber igatsugu imelikud asjad juhtuma. Ilmuvad välja uued paharid ja uus kangelane kes on teisest dimensioonist (ei tundu ju üldse kahtlane, sest multikat oleme näinud ja Tasuja filme ka). Ja mis noorte film see ikka oleks, kui seal armastust ei oleks, olgu ta siis insta või tavaline piinlik.

Ausalt, kui filmi algust poleks selle sõjavangide-piinamise-lauluga ära rikutud, võik ju öelda, et vägagi hea lugu oli. Ja kuigi kahjuks ei olnud siis enam Stan Leed, toodi siia sisse ühe teise Ämblikmehe dimensiooni tegelane. Aga mul on selline tunne, et mul jäi siiski vist üks viimane teaser nägemata.

Hea lugu, aitab MARVELi deprekast üle, et järgmiseid lugusid vaatama asuda.

No comments:

Post a Comment