kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, July 17, 2019

Boy Erased


Film: Boy Erased (2018)
Hinne: C-
Lühikokkuvõte: Batistide kiriku jutlustaja poeg sunnitakse osalema kiriku poolt toetatud „geide ravimise“ programmis pärast seda kui ta on sunnitud oma vanematele oma orientatsiooni tunnistama.
Biography, Drama,

See on Garrard Conley memuaaride põhjal tehtud film ühest paljudest „geide ravimise“ asutusest ja meetoditest. Selles pole ju midagi uut, seda on haiguseks peetud ilmselt sellest hetkest saati, kui seda hakati hälbeks pidama ja selle ravimiseks on alati olnud fantastilisi meetodeid, alates südamlikust ülestunnistusest ja sellest loobumisest, kuni elektrišoki ja muude ekstreemsete meetoditeni.

Selles loos on siis „kristlik“ ühendus, kes lubab poisse ja tüdrukuid hellalt õigele teele suunata, kuid kui lubatud hellus ei mõju, lähevad ka nemad äärmustesse.

Sellel filmil pole mingit muud väärtust, kui need näitlejad, kes sellel teemal sõna võtavad – Nicole Kidman, Russelll Crowe, Lucas Hedges ja Joel Edegerton, kes on ka stsenaariumi autor. Et siis grupp australlasi on võtnud nõuks teha filmi ameerika poisi loost.

Ah ja, lõpp on ju õnnelik, poisi isa aktsepteerib teda sellisena nagu ta on ja poiss elab õnnelikult.

No comments:

Post a Comment