kaader filmist

kaader filmist

Thursday, July 18, 2019

Pokémon: detektiiv Pikachu


Film: Pokémon: detektiiv Pikachu (2019)
Hinne: B-
Lühikokkuvõte: Pokémoni esimeses seiklusfilmis "Pokèmon: detektiiv Pikachu” on Ryan Reynoldsi kehastada üleilmse Pokémoni fenomeni esindusnägu Pikachu. Tegu on maailma ühe populaarseima, juba põlvkondi meelelahutust pakkunud ja läbi aegade edukaima meediafrantsiisiga.

Pikachu jõuab fännide rõõmuks ekraanidele sel korral detektiiv Pikachuna, seninägematu Pokémonina. Filmis saab näha paljusid armastatud Pokémoni tegelasi, kel kõigil on oma ainulaadsed oskused ja isiksus.

Lugu saab alguse, kui tippdetektiiv Harry Goodman salapäraselt kaduma läheb ning tema 21-aastane poeg Tim asub juhtunut uurima. Juurdlusel lööb kaasa Harry endine Pokémonist paariline detektiiv Pikachu – hirmnaljakas, nutikas ja nunnu superspioon, kes on isegi enda jaoks mõistatus. Kuna Tim on ainus inimene, kes suudab Pikachuga rääkida, ühendavadki nad oma jõud ja asuvad müsteeriumit lahendama. Üheskoos otsitakse vihjeid Ryme City neoonvalgustatud tänavatel. Tegu on kihava tänapäevase suurlinnaga, kus inimesed ja Pokemonid elavad kõrvuti hüperrealistlikus maailmas. Nad kohtuvad paljude Pokémoni tegelastega ning paljastavad šokeeriva plaani, mis võiks hävitada selle rahumeelse kooselu ja ähvardada kogu Pokémoni universumit.
Comedy, Action, Adventure

Miks läheb üks täiskasvanud naisterahvas vabatahtlikult vaatama lastefilmi – vastus on ju lihtne Ryan Reynolds. Või siis õigemini Deadpool, kes on siis seekord kollases karvases kostüümis :).

Noh jah, lugu oli ka päris hea aga ma ei imestaks üldse, et kuna ma mängu ja multikaid ei tea, siis jäi mul nii mõnigi asi arusaamatuks. Aga mis mind kõige rohkem imestama pani oli see, et kui lõpuks herr Reynolds ise ka inimesena välja ilmub, siis ta nagu äkki enam ei oskakski näidelda, nagu tema tõeline anne tulekski ainult siis välja kui ta on maski taga ainult hääl.

Ajaviitefilm.

No comments:

Post a Comment