kaader filmist

kaader filmist

Tuesday, April 26, 2016

Hr Õige



Film: Mr. Right (2015)
Hinne: B+
Sisukokkuvõte: Parimatel päevadel hüperaktiivne Martha (Anna Kendrick) on pärast viimast lahkuminekut täiesti kontrolli kaotanud. Ta laliseb, pidutseb nagu loom, sööb ära kõik, mis talle ette jääb, ja tahab teha midagi kohutavat, aga siis kohtab ta ootamatult Francist (Sam Rockwell). Igale teisele tunduks Francise lähenemiskatsed jubedad, kuid Marthas tekib paratamatult huvi. Nad paistavad ideaalne paar: Martha on segane, Francis on segane… Ainult et Francis on surmavat sorti segane. Ta on professionaalne palgamõrvar.

Francis on eesmärgipärane palgamõrvar: ta tapab inimesi, kes palgamõrvu tellivad. Just siis, kui Martha hakkab aru saama, et tema uus kallim ei teinudki nalja, kui ütles, et pidi korraks õues kedagi tapmas käima, läheb Francise jalgealune tuliseks. Tema teeneid tahab kasutada kahtlane klient, keda ajab taga sama kahtlane FBI agent (Tim Roth). Kui laipu hakkab järjest juurde kogunema, peab Martha otsustama, kas teha sääred või ühineda tapatalgutega.
Comedy, Action, Romance

Herr Õige on täpselt nii jabur ja nii verine, et seda võiks pidada halvaks, kuid ta on juba nii halb, et ta on muutunud väga heaks.

Seda võiks võrrelda teise sama jabura ja hea absurdse filmiga, kus Sam Rockwell osales – Seitse psühhopaati. Samamoodi oli kõik asjad üle võlli keeratud ja siis taas lahti lastud, et kõik veelgi jaburamaks läheks. Kuid vaatamata kõigele sellele jaburusele ja vägivallale, oli tegu siiski ühe väga naljaka filmiga.

Väga hea Action Rom/Com!
 
 
 


No comments:

Post a Comment