kaader filmist

kaader filmist

Monday, November 16, 2015

Ka sina oled inetu


Film: You’re Ugly Too (2015) 
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Stacey on terava taibuga pisike plikatirts, kes pärast ema surma jääb onu Willi hoole alla. Olles hiljuti vabanenud vanglast, püüab Will Stacey’t kasvatades ning katseaja nõudeid täites elus järgmist lehekülge keerata. Nende vahel arenenud omamoodi sõprus ja mõistmine pannakse proovile, kui ühel õhtul koputab nende treileri uksele naine, kes palub peidupaika teda jälitavate meeste eest. Will otsustab naisele mõneks ajaks peavarju pakkuda ning aja möödudes tundub, et kahest poolikust võib saada terve perekond. Will peab endalt küsima, kas on võimeline tegelema tumedate saladustega enda minevikust ja olema nii lapsevanema kui ka mehe eest. Film pakub irooniaga vürtsitatud huumorit ning südantliigutavaid momente ning näitab, kui oluline on perekond. 
PÖFF, Drama, Comedy 

Ka sina oled inetu, oli kurb kuid positiivne draama. Lugu on peresuhetest, väikese inimese ja elu hammasrataste vahele jäänud inimeste raskest elust. Kuid samas on positiivne see, et ei väike inimene ega ka vigu teinud inimene ei anna väga lihtsalt alla. Vahel on vaja midagi negatiivset ellu, et edasi minna, vahel positiivset, et saada tõuget midagi enamat soovida ja selle saamiseks otsustavaid samme teha. Kuigi väga rakse on lahutada lähedasi inimesi, tuleb otsuseid tehes ikkagi arvestada, mis oleks kõigi jaoks kõige parem, mitte mida me endale kõige rohkem tahaks. 

Kuigi filmi alguses meenutas Aidan Gillen oma kangusega Petyr ’Lillfinger’ Baelishi, kuid mida kaugemale film läks, seda rohkem ta end lahti mängis ja tema Troonide mängu tegelaskuju kadus. Lauren Kinsella, kes mängis Aidani õetütart tegi oma rolli väga hästi, temas oli nii marakratti kui ka vanemate kaotusest haavunud last. Ta oli oma onule suurepärane hoidja.

Hea film, kas ta oli just hea noortefilm, ma ei tea, kuid hea film.


No comments:

Post a Comment