kaader filmist

kaader filmist

Monday, June 15, 2015

Welcome to Me



Film: Welcome to Me (2014)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Kui Alice Klieg võidab Mega-Million loteriiga, lõpetab ta koheselt sessioonid oma psühhiaatriga, lõpetab ravimite võtmise ning ostab endale oma enda jutusaate.
Comedy, Drama

Alice (Kristen Wiig) on psühholoogiliselt ebastabiilne. Talle on määratud kanged ravimid, kuid ta ei taha neid võtta, ta püüab ise ennast ravida erinevate äärmuslike dieetidega. Tal on teatud kindel päevarutiin ja ta telekas peab pidevalt käima. Hommikuid alustab ta innustavate lõikudega Oprahi saatest, mida ta teab juba peast, kuid ilma nendeta ta päeva alustada ei oska.

Ja siis ühel päeval on tema juba aastaid ostetud loteriipiletil täpselt õiged numbrid ja ta võidab 68 miljonit (kui ma õieti mäletan). Ta kolib Palm Springsi ja ostab endale 100 tundi kohaliku telejaama aega, et teha jutusaadet nimega Teretulemast Minusse. Tal ei käi külalisi, ta ei räägi päevakajalistel teemadel, ta ei tutvusta midagi uut … ta räägib ise endast, oma haigusest, oma kogemustest, ta lavastab oma elu valusamaid hetki ning süüdistab otse eetris neid, kes talle on haiget teinud.
 
Telejaama bossid hoiavad küll peast kinni ja kohtukutsed jaama vastu üha kasvavad, kuid Alice elab oma rutiinset elu, seksib telejaama bossi vennaga, alandab oma parimat sõbrannat ning elab oma pettumusi välja nii oma psühholoogi kui ka vanemate peal.

Kuni ühes saates keerab ta kogemata keeva poti enda rinnale ja ta sõbranna ütleb talle näkku, mis ta tast arvab.

See on siis juba teine film kus Wiig mängib psühholoogiliselt ebastabiilset, eelmine oli Hateship Loveship. Aga ta on sellises rollis hea, pole midagi öelda.

No comments:

Post a Comment