kaader filmist

kaader filmist

Monday, March 25, 2013

Paralleelmaailmad

Film: Upside Down (2012)
Vaatamise põhjus: tundus huvitav
Hinne: D
Filmi lühikokkuvõte: Iidsel ajal lähenesid üksteisele kaks planeeti, millest kujunesid paralleelmaailmad: ülemisel planeedil valitseb rikkus ja heaolu, alumisel vaesus ja viletsus. Filmi peategelasteks on armunud paar: neiu (Kirsten Dunst) pärineb ülemise maailma rikkast perekonnast, noormees (Jim Sturgess) on alumise maailma lihtne kodanik. Kas nende armastus suudab võita ületamatud takistused?

Oh jah, selle filmi kinos vaatamine ei unune mul ilmselt iial :). Esilinastus, filmi näidatakse esimesed 5 min ja siis katkestatakse – supakad ei läinud tööle. Ausalt ei pannud tähelegi mitte. Uus proov 10 hiljem – supakad ei hakka endiselt jooksma, kuid filmi näidatakse ikka edasi, sest enamus saalist on nõus filmi ka nii vaatama. Kuid 15 min hiljem, siiski näitamine katkestatakse. 20 hiljem proovitakse uuesti ja lubatakse, et kui ka nüüd supakad tööle ei hakka, näidatakse siiski film lõpuni ilma. Õnneks alustatakse sellelt kohalt, kus katkes mitte taas algusest. Kuid 5 min hiljem siiski katkestatakse ja teavitatakse veel tunnike peale filmi tegeliku algust saali jäänutele, et filmi siiski edasi ei näidata. Deem, mul oli ju täpselt arvestatud, et saan kaks filmi ühe õhtu jooksul ära näha, ja nüüd jääb siis pea kaks tundi vahele niisama jala kõigutamiseks?
Ühesõnaga, kinno ma seda filmi enam vaatama ei läinud, sest kuigi treiler oli tundunud huvitav, siis kui olin näinud 15 min filmi algusest, ei tahtnud enam kinno minna. Kasutasin muid võimalusi, et filmi näha ;).

Üks vägagi nõrk ja absurdne muinasjutt, mis lonkab nii mõnegi kohapeal suisa kahte jalga.

Ma ei saa aru, miks Kristen Dunst on nõus nii mõttetutes filmides osalema. Peale seda kui olen teda näinud filmis Melanhoolia suurepärast rolli tegemas, tunduvad kõik need komöödiad või siis sellise muinasjutud, kus ta osalenud on tema jaoks ajaraiskamisena, ta suudab ju paremat, palju paremat.

Jama film!

No comments:

Post a Comment