kaader filmist

kaader filmist

Monday, March 4, 2013

Chalet Girl

Film: Chalet Girl (2011)
Vaatamise põhjus: polegi nagu
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Üheksateist aastane Kim Matthev (Felicity Jones) oli kunagi rulatamise meister – kuid nüüdseks töötab ta mõttetul töökohal ning peab üleval oma töötut isa. Võimalus tuleb tema uksele koputama toitlustustöökoha näol eksklusiivses suusamajakeses Alpides. Esialgu on Kim hämmingus teda ümbritsevast uuest imeluikust rikkurite maailmast, mis on täis samust ja suusatamist – kuid peagi avastab ta enda jaoks lumelaua, ning võimaluse võita vägagi vajaliku rahalise auhinna, hooaja lõppvõistlusel. Kuid enne seda, kui temast saaks taas meister, on Kimil vaja üle saada oma hirmudest. Asja teeb raskemaks veel ka see, et tema ülemuseks on kena – kihlatud – Jonny (Ed Westwick ) …


Selline tore Briti noortekomöödia, koos toredate noorte briti näitlejatega, keda on näha igas Briti noortekomöödias. Mulle oleks meeldinud kui Ed Westwick poleks siin filmis truuks jäänud oma Gossip Girl Chuck osale, vaid oleks olnud tavaline briti poiss, kuid talle oli siiski antud rikkurist võsukese roll.


Mis mind vee häiris oli see, et kunagi rulatamise äss oli lumelaual nagu kits uiskudel – come on, tõsiselt või?!?! kas tõsiselt tahate öelda, et need kaks asja on nii erinevad, et inimene, kes kunagi on rulaga teinud igasugu trikke ei saa nüüd lumelaual hakkama muidu kui keegi peab talle ütlema, kuidas keha hoida, et püsti püsida?!?!?!? Aga see on ju ainult film.


Aga niiiii ilusad puudri stseenid olid … kohe nii tekkis endal tahtmine suuski alla panna.


Tore talvine film.

No comments:

Post a Comment