kaader filmist

kaader filmist

Friday, November 19, 2021

Punane rakett

Film: Red Rockett (2021) Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt13453006      

Endine porn star Mikey Saber on Los Angeleses oma elu tuliseks teinud ja seega roomab ta koju, Texase väikelinna, kus elavad ta võõrdunud abikaasa ja ämm. Just siis kui ta imelikult funktsioneeriv pere tundub jälle funktrioneerima hakkab, tutvub Mike noore neiuga, Strawberry, kes töötab kohalikus sõõrikukohvikus. Mike läheb taas tagasi oma vanade harjumuste juurde.  

Comedy, Drama, Pöff


“Punane rakett” on üks väga imelik film. Nagu ka teised Sean Bakeri filmid (The Florida Project) on ka see lugu Ameerika unelma halvemast poolest. Jah Mikey ja Lexi rabelesid kunagi oma väikelinna elust välja uhkesse ja säravasse filmimaailma mekasse, tehes seda mida neile kõige rohkem teha meeldis - seksida. Nad on isegi auhindu võitnud, kuid kui mängu tulid narkotikumid, armukadedus, kahtlased äritehingud, kadus kõik see hiilgus tasapisi käest ja järele jäi vaid mälestused ja ülevõlli uhkustamine.

Kui siis see vananev endine bornotäht näeb noort rikkumatta ja innukat uut võimalikku kandidaati, kellega end tagasi kaamera ette vingerdada, saab temast ideaalne poisssõber, kes lubab tulevasele ohvrile maad ja taevad kokku.

Üks imelik film. Selle vaatamiseks oli vaja kannatust ning mitte vähe, sest Mikey lõputu loba on tüütu, ta abikaasa Lexi ja tema ema olelemine on ebameeldiv, naabripoisi Lonnie iidolikummardamine on lihtsalt rumal ja Strawberry teismelise käitumine on alandav, isegi kui tal aegajalt tundub siiski aru peas olevat.

Imelik film.

No comments:

Post a Comment