kaader filmist

kaader filmist

Friday, November 26, 2021

Kogu ilma kuningas

Film: l rey de todo el mundo/The king of all the world (2021) Hinne: B Lühikokkuvõte:https://www.imdb.com/title/tt6876724/     

Muusikal, kus segunevad traditsiooniline folkloor tänapäevase Mexico tantsuga. Sedasi uuendatakse Hispaania ja Mexico vahelist sidet andes sellele tänapäevase värvingu. 

Musical, Pöff


See pole lihtsalt muusikal, see on lugu loos, etendus filmis, lõppenud suhte uus läbimäng laval, suhted mis jõuavad proovisaalist lavale, kus esmane kiindumus saab proovisaalis kiire lõpu.


Suurepärane muusika, andekad tantsijad ja tuntud näitlejad, selline kooslus ei saa teisiti kui pakkuda surepärast elamust. Meenutab natuke telesarja Smash.


Enne päris filmi pakuti meile ka kahte lühifilmi - siduvaks teemaks sõda kunstis, esimene film elustas kuulsa Francisco de Goya maali “Kolmas mai” ja teine “Rosa Rosae: Hispaania kodusõda” annab laulule visuaalse tausta illustreeritud fotode näol. Huvitavalt teostatud ideed.


“Kogu ilma kuningas” oli väga hea meelelahutus traditsioonilisest hispaania muusikast ja tantsust, mida pakutakse tänapäevases vägivaldses stiilis.


No comments:

Post a Comment