kaader filmist

kaader filmist

Thursday, November 25, 2021

Hakkaja naine

Film: Her Way/Une femme du monde (2021) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt14429000/   

Marie, iseseisev ja sõjakas naine, pole kunagi kellegi teise abi vajanud, isegi kui tegu poja kasvatamisega. Kui poiss aga visatakse välja tööstuskoolist, kus ta valmistus kokaametiks, ei ole Marie sellega nõu. Tal on poja tuleviku suhtes suured plaanid, seega otsustab ta poja saada ühte Prantsusmaa parimasse kokakooli. Kuid tema praegused sissetulekud ei võimalda tal koolimaksu maksmist. Ta peab leidma võimaluse, vahet pole kuidas.

Drama, Pöff


“Hakkaja naine” on erakordne lugu, sest selles loos ei soovi sekstöötaja oma ametist lahkuda, Marie naudib oma tööd, tal on lihtsalt vaja raha, et pojale pakkuda seda tulevikku mida poiss ise tahaks ja millisena tema seda tema jaoks näeb. Samas sooviks ta ka, et prostitutsioon oleks Prantsusmaal legaalne. Tal on head ja toetavad sõbrad, kuid ka nemad ei saa teda rahaliselt toetada, seega peab ta pöörduma halvemate “sõprade” poole. See ei pruukinud olla kõige parem idee, kuid samas on sellel ka omad positiivsed küljed … kuigi mitte päris sellised, nagu Marie oleks soovinud, kuid positiivsed ikkagi.


Seda filmi vaadates meenusid mulle kaks asja - üks raamat ja üks podcast. Raamat on “Erotic Exchanges” (Nina Kushner), mis teeb ülevaate prostituutide elust kaheksateistkümnenda sajandi Pariisis ja podcast on Life Uncut, kus nad rääkisid ühe Austraalia sekstöötajaga.


Hea film!!!

No comments:

Post a Comment