kaader filmist

kaader filmist

Sunday, November 14, 2021

Ime

Film: Miracol (2021) Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt14355860  

Noor nunn hiilib kloostrist välja, et tegeleda erakorralise juhtumiga, kuid ta ei naase kloostrisse ning politsei, uurides juhumit ei leia mitte ainult tõde vaid ka ime.        

Drama, Pöff


See film on palju enam, kui see lühike kokkuvõte IMBDs oli. 

Noor noviits lahkub kloostrist, et “korda ajada” väike ebamugavus. Kuid ta mõtleb ümber, läheb otsima sõpra ja kui teda ei leia, otsustab tagasi kloostrisse minna. Teel sinna palub ta taksojuhil kuskil kinni pidada, kus ta saaks riided vahetada.

Politsei uurija uurib, kes teda kloostrist välja aitas, miks, miks ta meelt muutis ja kes oli see taksojuht, ning miks mees arvas, et talle on lubatud ära kasutada kellegi haavatavat olekut.

Kuid see kõik pole nii lihtne. Siin on seosed, mida esmapilgul ei näe ja kui nad välja tulevad, siis saab ka lugu teise tähenduse.

Mõte on sellel lool väga hea ja teema mida käsitletakse on tähtis, võib-olla lihtsalt selle esitlus on meie jaoks harjumatu, võib-olla Rumeenia politsei töötabki nii. Vägistamine pole mingil juhul aktsepteeritav, kuid see kuidas kõik asjaosalised, kes oleks võinud infot vabatahtlikult jagada iga küsimuse peale “ei” vastasid, kuni neid sunniti tõtt rääkima, oli lausa masendav, kuid nii see juba kord on, keegi ei taha end sellega siduda või end süüdi tunda.


Huvitav film.

No comments:

Post a Comment