kaader filmist

kaader filmist

Sunday, November 28, 2021

Kõigest poogen

Film: Zero Fucks Given/Rien à foutre (2021) Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt13482806/      

Noor lennusaatja kaotab töö odavlennu firmas.

Drama, Comedy, Pöff


“Kõigest poogen” algab nagu üks film ja lõpeb nagu hoopis teine.


Algus on nagu mocumentary reisisaatjate elust odavlennu firmas: lennu ajal on naeratus näol ja väike alkohol sees, ning vabadel õhtutel/päevadel juuakse end pildituks. Pikki lende ja huvitavaid sihtkohti pole, lennatakse vaid Euroopa piires ja kuigi nad kõik naeratavad, ei hooli nad tegelikult suurt oma tööst ega ka oma elust. Kui peategelasel saab algaja lennusaatja leping täis, ei tahaks ta juhtivaks lennusaatjaks saada, kuid kui ta tahab samas kohas edasi tööd teha, tuleb tal kursus läbi teha ja saada lennusaatjate meeskonna juhiks. Ühel võrdlemisi rahulikul lennul on tal natuke probleemne klient, kelle ta kenasti maha rahustab, temaga pikalt (sõnagi aru saamata) juttu ajab, ning lõpuks pakub talle närvide rahustuseks veini, mille ta ise oma kaardiga talle ostab … ja see on põhjus, miks ta töö kaotab, sest see on reeglite vastane.


Kuniks ta jääb ootama, et ta uuele lennule pandaks, läheb ta koju isa juurde, kes ei pea tema ametit millekski, sest tema jaoks on tema töö kohvi toomine ja vahekäigus turvaprotokolli etlemine.


Kodus olles peab ta veel kord läbi elama ja enda jaoks selgeks mõtlema oma ema surma, ning mida ta oma elult üldse tahab ja millist tulevikku ta enda jaoks näeb.


Et kui algus oli põnev lennusaatja elu, siis lõpp on sügav pilguheit iseendasse ja oma tulevikku.


Pärast seda võiks vaadata telesarja “Flight Attendant”.


No comments:

Post a Comment