kaader filmist

kaader filmist

Saturday, November 27, 2021

Keemispunkt

Film: Boiling point (2021) Hinne: A Lühikokkuvõte:https://www.imdb.com/title/tt11127680/     

Sisenegem lõppematu tambiga restorani kööki, kus peakokk püüab hakkama saad koos oma meeskonnaga aasta kõige kiiremal õhtul. 

Drama, Thriller, Pöff


“Keemispunkt” on eriline film, kuna on üles võetud ühe võttena, ilma filmijärgse montaažita.

Lugu algab, kui peakokk ja omanik on tööle hilinemas, ta on päeval unustanud poja ujumisvõistlused, köögis ootab teda terviseinspektor, osa toiduainetest pole kohale tulnud, tema eelmisel õhtul ettevalmistatud toit polnud sildistatud, seega visati minema, osad töötajad pole ikka veel kohal, esimesed kliendid on juba ukse taga ja juhataja teatab talle alles nüüd, et üks klientidest saab olema ta endine ülemus ja nüüdne telekokk.

Kui uksed avatakse lisavad temperatuuri erisoovidega kliendid, probleemid köögis, töötajate omavahelised suhted, vead, mis ei tohiks jõuda kliendi lauale ja ühe kliendi sedavõrd eriline soov, et peakokk ei tea mida sellega teha, sest päris ei ta ka öelda ei saa.


Suurepäraselt sujuvalt liigub kaamera ühe keemismulli juurest teise juurde, pakkudes vaatajatele huvitavaid momente köögi igapäevaelust, inimsuhetest, inimeste isiklikest draamadest. Kaamera ei jälgi vaid ühte töötajat, vaid vastavalt vajadusele läheb sujuvalt ühe juurest teise juurde.


Väga hea film, suurepärased näitlejatööd ja huvitav lugu.


No comments:

Post a Comment