kaader filmist

kaader filmist

Thursday, October 22, 2020

Armastusega Itaaliast

Film: Made in Italy (2020) Hinne: C Lühikokkuvõte: “ARMASTUSEGA ITAALIAST” on imekaunis Toscanas toimuv südamlik lugu isast ja pojast. Londoni boheemlasest kunstnik Robert (Liam Neeson) naaseb Itaaliasse võõrandunud poja Jackiga (Micheál Richardson), et hiljuti surnud naiselt päranduseks saadud maja ruttu maha müüa. Kuid kumbki ei lootnud kord ilusat villat nii kehvas seisus eest leida...

Pidevalt tülitseval isal ja pojal ei taha renoveerimine sujuda. Kuna Robertil pole üldse ehituskogemust, siis peab ta otsima abi värvikatelt kohalikelt. Nende seas on ka tõsine Kate (Lindsy Duncan), kes teenib elatist villade müügiga ning köidab kärmelt Roberti tähelepanu. Jackile peegeldab maja seisukord emaga veedetud õnnelike aegade mälestuste otsinguid. Ta armub peagi elurõõmsasse noorde itaallannast kokka Nataliasse (Valeria Bilello), kes aitab oma kohaliku trahteri maitseelamustega nii keha kui ka hinge turgutada, kuni paari areneva suhte seab ohtu Natalia armukade ja ähvardav endine abikaasa. Robert ja Jack taastavad vaevarikkalt villa endist ilu ning asuvad samas ka oma suhet parandama. Tulevik võib nüüd hoopis teistsugune tulla ja mõlemat üllatada.

Comedy, Drama


Kas te olete näinud filmi “Toscana päikese all”? Ja kõiki neid teisi sarnaseid lugusid, kus ameeriklased või inglased kolivad/satutav ühel või teisel põhjusel Itaaliasse, kus on siis üks lagunenud maja, mille nad rekordajaga suurepärasesse vormi vuntsivad ja selle käigus kohalikke roogi naudivad, armastuse leiavad ning kui neil ka alguses oli idee, et nad lähevad sinna vaid korraks, jäävad nad sinna alatiseks, olles leidnud oma elu mõtte.

See on tõesti isa/poja film, ja võibolla aitas see film neil tõesti ema/abikaasa kaotusest üle saada ja hea on näha Liamit mingis muus osas kui märulis püstolikangelasena, kuid ikkagi ...


Mulle meeldib James D’Arcy, tõsiselt meeldib, aga näitlejana. See film mille ta on nii kirjutanud kui ka lavastanud … see on selline nõrk fanfiction kõigist neist teistest samalaadsetest “Welcome to Italy” filmidest, et lausa kahju on seda tema nimega siduda, aga alustuseks on hea küll, äkki läheb edaspidi paremini.


Et siis, vaadake parem “Toscana päikese all” või “Hea aasta”.


No comments:

Post a Comment