kaader filmist

kaader filmist

Sunday, December 29, 2019

Pärast pulmi


Film: After the Wedding (2019)
Hinne: C
Lühikokkuvõte: Indias asuva lastekodu juhataja reisib New Yorki, et kohtuda annetajaga.
Drama,

Pärast pulmi on taas kord Hollywoodi versioon Euroopa filmist.
2006 tegid taanlased oma esimese versiooni, peaosas Mads Mikkelsen, ja see film ootam sing pikka aega, et ma ta ära vaataksin, kuid enne läks mu arvuti õhtale kui ma filmi vaadata sain. Nüüd on mul siis Hollywoodi versioon vaadatud.

Ka Hollywoodi versioon kubiseb tähtedest – Michelle Williams, Billy Crudup, Julianne Moore, Abby Quinn.
Lugu on siis järgmine. Isabel on juba aastaid Indias elanud ja sealset lastekodu juhtinud. Nüüd on lastekodul lootus saada suur rahasüst, kuid selleks tuleb Isabelil minna New Yorki annetajaga kohtuma. Kohale jõudes pole Theresal tema jaoks palju aega, kuid ta kutsub Isabelli järgmisel päeval toimuvasse tütre pulma. Isabel pole küll sellest mõttest vaimustatud, kuid raha on neil vaja, ja ta on varemgi olnud ümbritsetud ainult võõrastest.

Pulmas olles näeb ta korraks pruudi isa. See on miski mida ta poleks oodanud ja mis toob lagedale mineviku valusad hetked. Oscar näeb ka Isabeli ja loomulikult küsib ta, mida naine seal teeb. Järgneb loomulik küsimus, kas see pruut on …

Theresa on mängimas pikka mängu. Tal on selleks omad põhjused ja ta on Isabelile ning Oscarile üles seadnud ilusa lõksu, millest kumbki välja rabeleda ei saa. Ainud ebakindel kaar tema mängus oli Grace, kuid ka see laabub lõpuks nii, nagu tal plaanis oli.

Hästi emotsionaalne lugu.
 
 

No comments:

Post a Comment