kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, December 4, 2019

Eelmised jõulud


Film: Last Christmas (2019)
Hinne: A
Lühikokkuvõte: Nagu üks pundar halbu valikuid, kooserdab eluga ummikusse jooksnud Kate (Emilia Clarke) mööda Londonit, kõrvus kõlamas George Michaeli laulud ja helin, mis kostab tema saabaste küljes tilpnevatest kuljustest. Tüdruk nimelt töötab aastaringselt jõulukaupu pakkuvas nännipoes professionaalse päkapikuna.

Ühel tusasel päeval jalutab Kate’i ellu Tom (Henry Golding) - kutt, kes tundub liiga hea, et olla tõsi. Salapärane noormees ei kohku tagasi neiu osavõtmatust suhtumisest ja näeb hämmastaval moel läbi kõigist Kate’i kaitsebarjääridest.

Pühad lähenevad ja London mähkub jõulukaunistustesse, kuid kaht noort inimest ei paista maagiline aeg just kuigi palju lähendavat. Rahulolematu boss, tüli parima sõbrannaga, võõrandumine õest ja nägelused ekstsentrilise emaga viivad särtsaka Kate’i aina enam tasakaalust välja. Kui ka Tom ühel hetkel enam näole ei anna, tundub Kate’ile, et viimane piir on käes. Kuid vahel pole armastuse üles leidmiseks vaja muud kui lasta lumel langeda, tunnetel settida ning lihtsalt kuulata oma südant ja hoida endas usku.

Parimast Briti huumorist tulvil südantsoojendav jõuluklassik rõkkab armastatud George Michaeli ja Wham!-i muusikast ning annab vaatajale võimaluse nii naerda, kui nutta ning julgematele ehk isegi kaasa laulda.

Kuulsast raadiohitist “Last Christmas” inspireeritud romantilise draamakomöödia stsenaariumi autoriks on kahe Oscariga pärjatud Briti näitleja Emma Thompson, kes filmis ka ise värvika kõrvalrolli teeb.
Drama, Comedy, Romance

WOW!!!
Minu arust kohtuvad siin filmis kolm filmi George Michaeli muusikaga. Ja filmid on „Armastus on see …“, „Noting Hill“ ja „Kuues meel“.
Aga kõige parem on ikkagi seda filmi vaadata kui te ei tea sisust mitte midagi ja pole näinud ka treilerit. Kõik mida on vaja teada on see, et näitlejad on head, London on ilus, laulud on head, lugu on naljakas, Emilia ja Emma on täies hoos.

Mingi imeliku kaardus nurga alt võiks seda filmi võtta kui järge filmile „Mina enne sind“ :), kuid päriselt ta ikkagi ei ole „Mina pärast sind“.

Suurepärane jõululugu!!!!

Ja mul on südamest hea meel, et mul õnnestus Georgi ikkagi laval näha enne kui ta üleeelmine aasta jõulude ajal me seast lahkus – selles mõttes on see ju ideaalsel ajal välja tulnud film ;).

No comments:

Post a Comment