kaader filmist

kaader filmist

Thursday, September 19, 2019

Preilid petised

Film: The Hustle (2019)
Hinne: C
Lühikokkuvõte: Ülemeelikus kelmikomöödias PREILID PETISED saavad rongis juhuslikult kokku kaks noort daami - snoobi kehastav Anne Hathaway ja lihtrahva seast pärit matsiplikat kehastav Rebel Wilson. Neidusid ühendab nende kriminaalne eriala. Kui üks on ülikogenud vana kala, siis teine alles noor paljutõotav talent. Peened sulid tembutavad alguses teineteist, kuid siis seavad seljad vastakuti, et tõmmata nahk üle kõrvade mehepoegadel, kellega nende teed ristuvad miljonäridest kubisevas luksuskuurordis. Kavalat topeltmängu ja nalja saab nabani ning seda kõike glamuurselt ja elegantselt.
Comedy

Jõudsin ka mi na lõpuks selle filmi vaatamiseni.
Mis siis öelda – tüüpiline sulikomöödia, kus staažikas suli võtab vastu tahtmist noore enda tiiva alla, õpetab teda teatud (ainult talle teatud) piirini ja siis saadab ta tema esimesele „tööle“, kuid nende sihtmärgiks satub … jah nagu te juba aimasite ei ole see kahe naise komöödia, ikka tuleb sinna ka mees sisse mässida, kes on „andekam“ paremate „geenidega“ ja esialgu tõmbab haneks nii kogenud kui ka verisulise suli, et siis juba ahvatlev äripakkumine teha.
Visuaalselt on lugu naljakas ja ka verbaalselt muigama panev, ning seda võiks võtta kui käiu Welcome to France filmina, kuid need ilusad rannikuäärsed villad võivad olla ükskõik kus. Kuid filmi lõpp on läägelt ettearvatav ja ebavajalik.

Selline hea vihmase nädalavahetuse õhtu tühja koha täitja.


No comments:

Post a Comment