kaader filmist

kaader filmist

Thursday, September 19, 2019

Isn't It Romantic


Film: Isn’t It Romantic (2019)
Hinne: C
Lühikokkuvõte: Noor naine, kellel pole armastuse suhtes mingeid illusioone, leiab end äkitsi keset romantilist komöödiat, millest ta tahab välja pääseda.
Comedy, Romance

Natalie on arhitekt, keda tema firmas peetakse pigem koristajaks/orjaks/assistendiks/tühjaks kohaks ja huvitavaim töö, mis tema lauale on langenud on ostukeskuse kõrval olev parkimismaja. Tema oma assistent veedab päevi korduvalt romantilisi komöödiaid vaadates ja pisaraid valades ning Natalile epistlit lugedes, et armastus on olemas ja tähtis. Ainus kes kontoris temasse hästi suhtub on Josh, kuid Natalie on veendunud, et Josh on armunud pesumodelli, kelle pilti on näha Natalie taga olevast aknast ja Josh vaatab päeva jooksul pidevalt sinnapoole.
Kui ta siis metroos püüab katsetada oma koti vargust, jookseb ta peaga vastu tugiposti ja kaotab meelemärkuse. Ärgates vaatab talle mureliku näoga otsa piltilus arst, kes on ülihoolitsev. Koju jõudes (seljas kaotatud riiete hunnikust leitud disainerirõivad) on muutunud nii ta kodukant (raamatu- pagari- ja lillepoekesed eelmiste kahtlaste elektroonikapoodide, xxx videopoodide ja haisvate toidukohtade asemel) ning tema korterist pole mõtet rääkidagi, see on palju suurem, ning sisustatud nagu kodusisustamise kataloogid ja riidekapist pole mõtet rääkidagi.

Ühesõnaga, ühtäkki on Natalie keset ideaalset imalat rom/comi, kus ta endine savuga äritsev naaber on tema parim gey sõber, rikas klient, kes enne teda assistendiks pidas, armub temasse ülepeakaela, endine nutta tihkuv assistent on nüüd ta kontori verivaenlane ning parim sõber Josh kohtub oma unistuste pesumodelliga, ning nad armuvad hetkega.

Kuidas sellest imalast supis välja saada? Mingi ime läbi kuidagi seksida selle seksika rikkuriga, suuta sõimusõna välja öelda ilma, et seda kuidagi tsenseeritaks, oma parim sõber tolle pesumodellilt üle lüüa, midagi peab ju aitama sellest kleepuvast romantika jamast väljuda.

Noh jah, lõpuks ta saabki tagasi päris maailma ja mõistabki kui pime ta olnud on ja … noh teate ju isegi kuidas sellised filmid lõppevad.

Taas kord, vihmase sügisõhtu humoorikas täitja, ei midagi enamat, kui mitte arvestada kõiki neid ilusaid Hollywoodi mehi, kes ekraanilt läbi käivad :).

No comments:

Post a Comment