kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, May 31, 2017

Wonder Woman



Film: Wonder Woman (2017)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Enne seda, kui temast sai Wonder Woman, oli ta amatsoonide printsess Diana, kes treeniti üksikul paradiisisaarel võitmatuks sõdalaseks. Kui Ameerika piloodi lennuk saarel alla kukub, räägib ta Dianale välismaailmas möllavast suurest konfliktist. Diana lahkub kodust, olles veendunud, et ta suudab ohu ära hoida. Võideldes sõjas, mis paneks lõpu kõigile sõdadele, avastab Diana oma tõelised võimed… ja oma tõelise eesmärgi.
Fantasy, Comedy, Adventure


Wonder Woman on siis üks amatsioonidest, üks viimastest koomiksi panteoni jumalatest ja iga koomiksikangelannal on ju ikka vaja tema oma Stevenit, kes motikal kihutab ja oma kallima eest oma elu annab. Ja loomulikult jookseb WW kõrgetel kontsadel nagu üks imenaine ikka ning.



Seltskond kellega ta sõda lõpetama läheb on aga imelik – spioon, varas, joodik/snaiper ja ärimees. Et siis Captain Bittania, väike Mukk, Šotlaseks maskeerunud iirlane ja harjuskist Indiaanlane. Segane seltskond, kuid nagu ikka, sellised segased ju maailma vallutajad alistavadki.



Päris hästi tehtud ja mis siis veel võiks maailma päästa kui mitte armastus :)


Aga igaks juhuks, ärge ajaga seda Dianat segamini Kreeka panteoni jumalannaga.
Ja kui tahate rohkem lugeda selle sõjatandri saatusest siis näiteks raamatus Uju koos uppujatega, on sellest päris pikalt juttu.

No comments:

Post a Comment