kaader filmist

kaader filmist

Friday, December 16, 2016

Rogue One: Tähesõdade lugu

Film: Rogue One: A Star Wars Story (2016)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Süngetel aegadel, mil Impeeriumi võim laieneb üle kogu galaktika, peab rühm mässulisi ühendama oma jõud. Nende missioon: varastada Impeeriumi poolt ehitatava ülima hävitusjõuga superrelva ehk Surmatähe joonised, leidmaks sealt võimalikke nõrku kohti. See sündmus toob kokku tavalised inimesed, kes on otsustanud saata korda midagi erakordset, saades seda tehes elust suuremaks.
Action, Adventure,

Kogu filmi ootamise ja ka filmi vaatamise vältel kummitas mind probleem, kuhu Tähesõdade saagas see lugu asetada. Filmi lõpuks leidsin ma lõpuks selle koha – kolme esimesena filmitud osa ette, et siis kolmanda ja neljanda osa vahele.

Tegu oli taas kord ühe suurejoonelise kosmosedraamaga, kus on rõhutud ja rõhujad ja rõhutud tõstavad mässu rõhujate vastu. Film on täis palju uusi tegelasi, mõni tuntuma mõni mitte nii tuntud näitleja esituses, kuid filmi lõpuks on kergem öelda, kes järgmisesse osasse edasi jõuavad kui üles lugeda kõik need, kes selles osas surma said.

See film annab ilmselt aimu, kuidas hakkavad järgmised „lisalood“ valmima, sest ka selles filmis oli üks tegelane, kelle näitleja on juba kauem kui kakskümmend aastat tagasi meie seast lahkus, kuid filmis oli ta siiski täpselt sama tegus kui ta oli esimese Tähesõdade filmis. Samas Darth Vader oli … mitte just vale aga pilt ja hääl ei tahtnud kokku minna – tema keha meenutas Joet kui ta mängis Al Pachino tagumiku dublanti, kuid tema hääl oli vana, sest kahjuks ei jää James Earl Jones ju nooremaks ja ta hääl läheb koos temaga.

Kuid tegelane kellest mina küll puudust tundma hakkan, on K-2SO või siis minu jaoks Tähesõdade Dr. Sheldon Cooper:).
 
 
 
Aga film on hea ja Tähesõdade fännid naudivad seda kindlasti!


No comments:

Post a Comment