kaader filmist

kaader filmist

Tuesday, October 11, 2016

Tondipüüdjad



Film: Ghostbusters (2016)
Hinne: D
Sisukokkuvõte: Kui Manhattanit ründavad tondid kogunevad kokku paranormaalsete asjade entusiastid Erin Gilbert (Kristen Wiig) ja Abby Yates (Melissa McCarthy), aatomienergia spetsialist Jillian Holtzmann (Kate McKinnon) ja metrootöötaja Patty Tolan (Leslie Jones) et võidelda allmaailma ohu vastu.
Comedy, Action, Fantasy

Et siis nagu raha on ju vaja teenida, seega võtkem aga ette üks vana ja tuntud film, mis omal ajal kõvasti sisse tõi, pangem tookordsete meespeaosatäitjate asemele naised ja naiste rollid andke meesiludustele (Chris Hemsworth) ja kui filmi lähevad vaatama kas koos oma lastega või siis omapäi need, kes teavad seda kolmekümne aasta tagust originaali, siis tuleb ikka kindel olla, et neil oleks äratundmisrõõmu, seega peab kindlasti lisama esimese versiooni näitlejad (Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weawer, Annie Potts) ja ka tondid. Ning põhimõtteliselt olgu selle filmi mõte siis olla võimalikult ajuvaba, totter ning halenaljakas.

Kuidas siis seda kogemust lühidalt iseloomustada – Hollywoodil on otsa saanud originaalsete filmide ideed ja vanad tegijad püüavad veel enne vanaduspuhkust endise kuulsuse pealt võimalikult palju manti lõigata. Ning kõigest mittenaljakast püütakse nalja välja pigistada.
 

 

 
 
 

No comments:

Post a Comment