kaader filmist

kaader filmist

Friday, October 28, 2016

Doktor Strange



Film: Doctor Strange (2016)
Hinne: B+
Sisukokkuvõte: Maailma mainekaima neurokirurgi Stephen Strange'i (Benedict Cumberbatch) elu muutub traagiliselt üheainsa hetkega päeval, mil koletu autoavarii rikub ära tema käed. Proovides kõikvõimalikke ravimeetodeid, leiab mees viimaks Nepaali sattudes, et meie maailma kõrval eksisteerib varjatud maailm täis maagiat ja alternatiivseid dimensioone. Ning et on olemas jõude, kes oleksid võimalusel valmis kasutama seda kõike kurjuse külvamiseks.
Action, Adventure, Fantasy

Järgmine Marveli tegelane ja tulevane Avenger, dr. Strange on siis nüüd vaatajatele esitletud. Marvelile omaselt, on lugu ühteaegu koomiline, kui traagiline kui ka õpetlik. Esialgsest ülbest ja enesekesksest andekast kirurgist saab ülbe ja andekas võlur, kes kannab kanaemana hoolitsevat ja lõviemana ründavat keepi, ning kellel on võimed painutada nii ruumi kui aega ning kui ta hoiab Thori õllekruusi igavesti õllet täis, siis on nõus teised poisid teda endaga koos mängima võtma :).


Kuigi mind häiris see, et kui Holliwoodis on tegu nõidadega, siis on neil vaid üks idee, kuidas nad peaksid oma käsi või sõrmi sättima/liigutama/hoidma, et mis iganes nõiakunsti luua, siis oli kogu lugu ikkagi väga meelelahutuslik. Huvitaval kombel siin tegelikult polnudki tegelikult paharit. Oli üks segaduses õpipoiss (Mads Mikkelsen) kes oli sattunud kavala olendi valede võrku, kuid dr. Strangel oli olendile ettepanek ja seega sai ka sellest olendist lahti, ning kõik taas korda.

Hea Marveli meelelahutus.
 

No comments:

Post a Comment