kaader filmist

kaader filmist

Friday, May 15, 2015

Kuidas saada Broadway staariks


Film: She’s Funny That Way (2015)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Komöödia "Kuidas saada Broadway staariks" kutsub vaatajaid krutskeid täis teele, mis peaks viima kuulsuse poole.

Kas unistate väikestest imedest, mis pööraksid elus kõik pea peale? Mõnega juhtub seda nii tihti, et nad peavad seda saatuseks. Komöödias "Kuidas saada Broadway staariks" on kokku põimitud nii palju saatuseniite, et paratamatult peab uskuma, et siin ilmas pole midagi juhuslikku.

"Kuidas saada Broadway staariks" on sujuv ja koomiline nagu Woody Alleni filmid. See on lavastatud Hollywoodi parima komöödiaklassika vaimus. Vaimukate dialoogidega filmis, kus üks ootamatus järgneb teisele, teevad kaasa sellised staarid nagu Jennifer Aniston ja Owen Wilson. Broadwayl ei või iial välistada, et uksele koputab Quentin Tarantino. Selles filmis nii juhtubki.

Isabelle (Imogen Poots), kes meelitab ligi kentsakaid austajaid, tahaks olla vaimustav muusa, paraku peab ta töötama lõbutüdrukuna. Ta unistab näitlejaks saamisest ja ühel ilusal päeval paistab, et tema unistus täitubki. Tema kliendiks osutub Broadway lavastaja Albert (Owen Wilson). Albertile meeldib naiste saatusi muuta. Ta pakub neile suure summa raha, et nad loobuksid senisest elust ja püriksid oma unistuste poole.

Ühe öise seikluse ootamatu lõpp muudab Isabella elu - ja mitte ainult tema oma. Pärast saatuslikku kohtumist algavad sekeldused, skandaalid ja arusaamatused. Hulk mehi ja naisi satub kõige jaburamatesse olukordadesse. Pärast seda, kui Isabellale avanevad uued võimalused, tekib tal hulk austajaid, mis teeb võistlejad kadedaks. Lavastaja Albertil pole pääsu selle ega teistegi salakohtumiste paratamatute tagajärgede eest.
Comedy

Tibatilluke New York, kus kõik inimesed on üllatavalt üksteisega seotud ja satuvad alati samasse kohta just kõige piinlikematel hetkedel.

See oli üks Woody Allenilik film, mis kubises praegustest ja kunagistest kuulsustest. Neid keda ei pea tutvustama on Jennifer Aniston, Quentin Tarantino, Owen Wilson ja Rhys Ifans. Teised kelle nägu oli ilmselgelt tuttav, aga ei meenu, kus teda varem nähtud on, olid Imogen Poots (Long Way Down), Kathryn Hahn (We’re the Millers), Lucy Punch (Into the Woods), Jennifer Esposito (Samantha Who?), Cybill Shepherd (Moonlighting), Richard Lewis (Robin Hood, Men in Tights). Ja kes neist poleks varem kellega koos samas filmis juba mänginud?

Selline tore situatsioonikomöödia, mis oli täis vihjeid filmiklassikale. Hea meelelahutus.
 


 

No comments:

Post a Comment