kaader filmist

kaader filmist

Friday, May 29, 2015

Lauluässad 2



Film: Pitch Perfect 2 (2015)
Hinne: C+
Sisukokkuvõte: Kolledžitüdrukute a cappella ansambel "Barden Bellas" on oma karjääri jooksul kogenud nii tõuse kui mõõnu, kuid äsja alanud viimane õppeaasta lisab stressi küsimusega - mida paganat oma eluga pärast kooli lõppu peale hakata? Kriitikute mõnitustest ja logisevast grupienergiast hoolimata otsustab kick-ass plikadebänd osaleda rahvusvahelisel lauluvõistlusel, mida ühelgi USA kolledžiansamblil seni võita pole õnnestunud. Belladega liitub ka nooruke ja üliagar Emily , kelle laulukirjutamisoskusest kujuneb bändile suur trump ning grupi liider Beca avastab endas paljulubava produtsendiande. Selleks, et enne otsustavat võistlust pinged klaarida ja ühine lainepikkus leida, sõidavad värvikad preilnad bändilaagrisse. Mida pöörane Ameerika girl-power korda suudab saata, selgub Euroopa finaalvõistlusel.
Comedy, Music

Mis ma siis oskan öelda – Glee aeg on möödas ja ka Lauluässad polnud enam nii terav kui esimene.

Jah, nalja sai ja huvitavaid laule kasutati (nii mõnigi oli üllatus, kui lõpuks aru said, mis lugu on), huvitavad näitlejad tegid kaasa kuid lugu … klassikaline nohikute võidukäik!

Ja … kas te olete tähele pannud, et kui on mingi suurema staari kontsert Eestis, siis tihtipeale on esireas Läti ja Leedu lipud … no ka rahvusvaheline a cappella võistlus ei saa ju teistmoodi olla :).
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment