kaader filmist

kaader filmist

Friday, January 23, 2015

Mortdecai


Film: Mortdecai (2014)
Hinne: B+
Filmi lühikokkuvõte: Rabeledes vihaste venelaste, Briti salaagentide, oma ilmatu pikkade jalgadega naise ja rahvusvahelise terroristi vahel, peab elurõõmus kunstikaupmees ja poole kohaga suli Charlie Mortdecai (Johnny Depp) minema teisele poole maakera. Relvaks ainult oma hea välimus ja eriline sarm peab ta tagasi saama varastatud maali, mis kuulujuttude põhjal peidab endas koodi natside kullaga täidetud salajasele pangakontole. „Mortdecai“ on kinolinale kohandatud Kyril Bonfiglioli raamatust „Suur Mortdecai vuntsimüsteerium“.
Comedy, Action

See film võiks vabalt olla Deppi ja Burton järjekordne fantastiline koostööprojekt, kuid seekord on lavastajaks hoopis David Koepp.

Tegemist on ühe vägagi andeka ja meelelahutusliku komöödiaga. Kõik oli täpselt nii nagu peab: Depp mängis Mortdecai tegelase täpselt nii üle võlli kui seda vaja oli, Paul Bettany oli täpselt selline toapoiss kui selline hull söör seda vajab, Gwyneth Paltrow oli taas kord suurepärane geenius/hullu abikaasa ja Ewan McGregor suurepärane nohikust/tüdrukust-ilma-jäänud võimuesindajat. Ka ülejäänud osatäitjad olid suisa suurepärased.

Ja nüüd ei jää muud üle, kui raamatud ka läbi lugeda :)

39 päeva veel.

No comments:

Post a Comment