kaader filmist

kaader filmist

Thursday, October 2, 2014

Kadunud

Film: Gone Girl (2014)
Hinne:
B++

Filmi lühikokkuvõte: Päeval, mil nad oleks pidanud tähistama oma viiendat pulma-aastapäeva, annab Nick Dunne (Ben Affleck) teada oma kauni abikaasa Amy (Rosamund Pike) ootamatust kadumisest. Juhtumi ümber kihama lööv meediatsirkus ja üha kahtlustavam suhtumine võimuesindajate poolt toob aga peatselt avalikkuse ette tõsiasja, et Dunne'ide abielu polnud kaugeltki nii idülliline, kui pealtnäha murest murtud Nick esialgu räägib. Ei lähe kaua aega mööda, kui ta on ametivõimudele valetanud rohkem kordi, kui suudab ise järge pidada ning tema üha veidramaks muutuv käitumine muudab mehe oma naise kadumise peamiseks kahtlusaluseks. Kõigil on meelel ja keelel üksainus küsimus: Kas Nick Dunne tappis oma naise?
Thriller, Drama, Mystery

Film põhineb Gillian Flynni samanimelisel ülemaailmsel bestselleril. Ja kui nad on suutnud pooltki raamatust ekraanile tuua, siis on see üks kuradima hea raamat. (Varrak, Rahvaraamat, Apollo)

Aga mis siis filmi sisu kohta öelda? Mõningad abielupaarid turgutavad oma rutiiniks muutunud elu rollimängudega, pika eraldi puhkusega, swingerite klubisse minekuga, kuid see abielupaar … jah pärast seda ei saa nende elu enam kunagi igav olema.

Fantastiline film! Kui olete treilerit näinud, siis mingi moment ootate et nüüd saabki film läbi, kuid tegelikult siis alles lugu algab ja läheb üha põnevamaks ja üha hullumeelsemaks.

Suurepärase filmi teevad suurepäraseks loomulikult näitlejad – Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Carrie Coon, Kim Dickens, Patrick Fugit, David Clennon ja teised.

No comments:

Post a Comment