kaader filmist

kaader filmist

Friday, October 31, 2014

Armastusega, Rosie


Film: Love, Rosie (2014)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Rosie ja Alex on olnud parimad sõbrad viieaastasest saadik, nii et nad ei saa mingil juhul teineteise jaoks loodud olla... Või saavad? Kui asi puudutab armastust, elu ja õigete valikute tegemist, on need kaks iseenda suurimad vaenlased. Üks veider juhtum 18-aastaselt, üks maha magatud võimalus... ja elu saadab nad täiskiirusel eri suundadesse.

Kuid mingil moel, trotsides aega, ruumi ja erinevaid mandreid, jääb neid ühendav side püsima - hoolimata soovimatutest rasedustest, katastroofilistest armusuhetest, abielust, truudusetusest ja lahutusest.

Kas nad leiavad uuesti tee teineteise juurde või on juba liiga hilja? Cecelia Aherni bestselleril „Love, Rosie" põhinev film „Armastusega, Rosie" on särtsakas, soe ja äärmiselt tänapäevane eksituste komöödia, mille põhimotiiviks on küsimus: kas meile antakse elus tõeliseks armastuseks tõesti ainult üks võimalus?
Drama, Rom/Com

Tõstke käsi, kes vaatas eelmine pühapäev telekast umtndat korda P.S. Ma armastan sind. Ja nüüd lasevad käed alla need, kes ei hakanud nuuksuma kui saabus esimene kiri pärast Gerry surma või kui Holly luges ta viimast kirja, või veel mitmes teises kohas. :)

No vot, sama autor on kirjutanud ka raamatu Love, Rosie ja seega ei saa muidu, kui tuleb loota kõige paremat. Ja ega ei pidanud ka pettuma. See pole küll selline pisarakiskuja film, kuid ilus ja armas Bridget Jonesilik Rom/Com oli ta ikkagi, lihtsalt tiba traagilisem.


Mis annab filmile kohe VÄGA palju juurde on Sam Clafin ja Lily Collins– Alex ja Rosie. Need kaks noort näitlejat on lausa FANTASTILISED. Nad on nii siirad ja nii koomilised ja nii … ilmselt räägib minus praegu mu Sami nime peale sulama hakkav teismeline, sest lihtsalt nii palju toredaid näitlejaid on Sami nimega :). Kuid tõsiselt ka Sam ja Lily on ideaalne valik mängima Alexit ja Rosiet. Ning lisaks oli filmis ka fantastiline muusika.

Ja kui ma siis nüüd räägin kui keegi, kes on raamatut lugenud siis – minu arvamus raamatust on siin ja teile soovitan, et lugege raamat ise läbi ning kui olete juba lugenud, siis kinno minnes unustage raamat, absoluutselt.


No comments:

Post a Comment