kaader filmist

kaader filmist

Friday, October 26, 2012

Mavericks - laineid püüdmas

Film: Chasing Mavericks (2012)
Vaatamise põhjus: Gerard Butler ja surfarid
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Mavericks – lainet püüdmas“ on inspireeriv tõestisündinud lugu surfilegendist Jay Moriarityst (Jonny Weston).
Kui 15-aastane Jay avastab, et maailma suurimate lainetega müütiline surfikoht Mavericks pole mitte ainult ehtne, vaid asub ainult mõne miili kaugusel tema kodust Santa Cruzis, palub ta abi kohalikult legendilt Frosty Hessonilt (Gerard Butler), et see õpetaks teda nendes lainetes ellu jääma. Kui Jay ja Frosty asuvad üheskoos võimatu poole püüdlema, sünnib nende vahel haruldane sõprus, mis muudab nende mõlema elu, ning nende eesmärgist taltsutada Mavericksi laineid saab midagi palju enamat kui ainult surfamine.
„Mavericks – lainet püüdmas” filmi aitasid teha mitmed surfimaailma suurnimed ning selles on hämmastavamaid filmilinale jäädvustatud ehtsate lainete kaadreid.

Ei see pole see Maverick, kus mängib purjus peaga juute sõimav austraallane :), siin on ikkagi juttu hiidlainetest Mavericks, mida võib leida Põhja Californiast Half Moon lahest.

Aga film oli nii tore ... niii tore kohe. Ja noor Jonny Weston oli tore ja Gerard Butler oli ... Gerard Butler! :)

Eelmisel aastal jõudis ekraanidele ka üks tõsielu lool põhinev surfifilm - Soul Surfer. (parempoolsel pildil on filmi Bethany Hamilton (AnnaSophia Robb) koos päriselu Bethany Hamiltoniga)

Kõige lõpuks ka Jay Moriarty ise.

 


No comments:

Post a Comment