kaader filmist

kaader filmist

Friday, June 29, 2012

Magic Mike

Film: Magic Mike (2012)
Vaatamise põhjus: Mul on suisa viis põhjust :): Channing Tatum, Joe Manganiello, Matt Bomer, Alex Pettyfer, Adam Rodrigues
Hinne: B+
Filmi lühikokkuvõte: Stripparite maailmas asetleidva komöödia lavastajaks on Steven Soderbergh ("Oceani 11", "Plahvatusohtlik") ning peaosas astub üles Channing Tatum ("Keelatud tants", "21 Jump Street"), kelle elukäik on ühtlasi filmi süzhee aluseks. Tatum mängib kogenud tantsijat, kes jagab oma õpilasele (Alex Pettyfer, "Olen number Neli") nippe, kuidas pidu panna, naisi ära rääkida ja kergesti raha teenida.

Film mis sai alguse kui väikse eelarvega Independet film, on nüüdseks paljustki tänu filmis osalenud näitlejatele vägagi kuum suvefilm – nii otseses kui ka kaudses mõttes :):):):):)

Ja vaatamata sellele, et film on täis ilusaid mehi, kes panevad naised kiljuma, pole see siiski vaid naiste film.

Mõni võiks seda filmi võrrelda 97 aasta brittide filmiga The Full Monty. Ainuke asi, mis neid kahte filmi ühendab on striptiis, kuid ühes on tegemist siiski kuue töötuga, kes püüavad raha teenida esinedes vaid korra ja lõpetavad oma etteaste täiesti alasti, kuid Magic Mike mehed esinevad siiski pea iga õhtu ja neid võib pidada proffideks. Ja proffe on ikka vägagi meeldiv vaadata.

No comments:

Post a Comment