kaader filmist

kaader filmist

Friday, May 4, 2012

Tasujad


Film: Avengers (2012)

Filmi vaatamise põhjus: mulle meeldivad Marveli filmid
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: "Tasujad" on kinoajaloo suurim superkangelaste kogunemine, kui ühes filmis saavad kokku Marveli legendaarsed kangelased Raudmees (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth), Kapten Ameerika (Chris Evans), Kullisilm (Jeremy Renner) ja Must Lesk (Scarlett Johansson). Kui ootamatu hädaoht ähvardab kogu maailma julgeolekut, saab salajase rahuvalveorganisatsiooni direktor Nick Fury (Samuel L. Jackson) aru, et tohutu katastroofi ärahoidmiseks on vaja erilist meeskonda./Forum Cinemas/



Nii tore ja nii kerge film! :)

Juhuks kui te ei mäleta kõiki neid kangelasi, siis pole probleem, kui neist on varem film tehtud, siis pakutakse teile ka lühikokkuvõte nende eelnevatest saavutustest. Ja kui neist pole varem filme tehtud – siis oled ise loll, et koomikseid ei loe ja neid ei tunne :):).

Kangelaste vahelised naginad olid totrad ja naljakad – saal rõkkas naerda kui Hulk Norra pooljumalate, vendade Thori ja Lokiga tuuseldas. :):):)

Marveli filmidel on tore traditsioon, kõikides nende filmides on kuskil korraks ekraanil ka Stan Lee, ning vaatajatel on  meeldiv ajaviide otsida filmist Stan Leed :)! Seega toredat otsimist teilegi!!!! Juhuks kui te ei tea, kes on Stan Lee – tema on enamus neist kangelastest joonistanud!

No comments:

Post a Comment