kaader filmist

kaader filmist

Friday, May 25, 2012

MIB III


Film: MIB III (2012)

Filmi vaatamise põhjus: eelmised kaks on ju nähtud
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: Agendid J (Will Smith) ja K (Tommy Lee Jones) on tagasi... just õigel ajal. J on viimase 15 aastaga näinud sõnulseletamatuid asju, aga mitte miski, isegi mitte tulnukad, pole teda sedavõrd segadusse ajanud, kui tema tõrges kuivikust paarimees. Kui aga K elu ja Maa saatus kaalule pannakse, peab agent J reisima ajas tagasi, et asjad ära klattida. J avastab, et universumis on saladusi, millest K talle kunagi ei rääkinud - saladusi, mis paljastuvad siis, kui J lööb kampa noore agent K'ga (Josh Brolin), et päästa oma paarimees, agentuur ja inimkonna tulevik.

MIB tähendab kiiret, teravat, naljakat, kirevat, särtsakat, ulmelist, fantastilist kinoelamust. Õigemini tähendas, kuna see viimane osa … ma vist ikka virisen liialt, kuid no tõsiselt, ma ei läinud ju mingit bromantsi vaatama, ma läksin siiski ulmepõneviku vaatama. See osa oli nagu kahe esimese filmi pesuvesi. :(

Kas tõesti on võimalik, et neil läks kogu aur filmi prillifilmiks tegemise peale ja seega jäi sisu kellegi Nicolas Sparksi taolise teha. Sõnad MIB ja bromants ei tohiks käia koos ühes lauses, kuid seda see film just oli - heietamine ja soigumine paarimeeste suhetest :(. Ja lõppkokkuvõttes ei saanud ikkagi teada, miks siis K oli sedavõrd kinnine ja napisõnaline, mis oli siis see suur asi, mis teda igaveseks tuimaks tükiks muutis!

Tuleb öelda, et MIB on end ammendanud! Kui keegi tahab vastu vaielda, siis let's agree to disagree!

No comments:

Post a Comment