kaader filmist

kaader filmist

Friday, April 20, 2012

Lahingulaev


Film: Battleship (2012)

Filmi vaatamise põhjus: hei vaadake vasakule ja seal näete mu põhjust :) – Alexander ikka :):)
Hinne: C -
Filmi lühikokkuvõte: "Lahingulaev" on tohututes mõõtmetes actionirikas seiklusfilm, mille tegevustik leiab aset merel, taevas ja maal, kui meie planeet võitleb ellujäämise nimel ülekaaluka maavälise vastasega. /Forum Cinemas/


Transformerite jaoks arvutitega mänginud poisid ei tahtnud veel mängimist lõpetada … mängisid lõunapausi ajal natuke laevade pommitamist ruudulisel paberil, see oli igav … läksid siis tagasi oma arvutite taha ning hakkasid seal mängima laevade pommitamist – Transformerite stiilis. Siis kutsuti ligi paar ilusa välimusega poissi ja tüdrukut (poliitiliselt korrektselt, igast võimalikust rassist ja puudega ja …), paar vana filmimaailma p*%¤u ja paar merelaevastiku p¤%&u. 

Et tavaline laevade pommitamine huvitavam oleks kirjutasid nad selle ümber ka traditsioonilise maailmalõpu loo koos kõikevõitva armastusega, ning seda otse loomulikult ameeriklastele omaselt patriotismist nõretavalt. Taustaks valiti hoogne ja särtsakas muusika. 

Ja tulemus? Ma pole näinud ühtegi Transformerite filmi ja ma poleks ka seda filmi vaatama läinud, kui Alexander poleks siin mänginud … mitte et mul oleks igav olnud, või et sisu oleks olnud nii lääge, et tahaks haarata oksekoti järele … see lihtsalt pole minu tüüpi film.

Aga Alexandrit oli tore vaadata ning ega sel Taylor Kitshil ka viga pole – sai taas kaptenit mängida nagu John Carteriski :):)

Ning juhuks kui jõuate kinno liiga vara, ja peate ootama, või mingi ime läbi hakkab teil filmi ajal igav, siis võtke endale see siin kaasa :):)

1 comment:

  1. Transformerite filmid olid paremad, kui see kräpp...

    ReplyDelete