kaader filmist

kaader filmist

Monday, March 5, 2012

Reis 2: Saladuslik saar

Film: Journey 2: The Mysterious Island (2012)

Filmi vaatamise põhjus: Josh Hutcherson "Näljamängude" eelsoojendus :)
Hinne: C-
Filmi lühikokkuvõte: Noor Sean Anderson (Josh Hutcherson) saab saladuslikult saarelt kodeeritud hädakutsungi. Saarelt, mida ei tohiks olemaski olla, ent kus elutsevad kummalised eluvormid, asuvad kullamäed, surmavad vulkaanid ja veel üks hämmastav saladus.

Seani uus kasuisa Hank (Dwayne Johnson) peab retke kaasa tegema, sest noorukit peatada on võimatu. Kopteripiloodi (Luis Guzman) ja tema imeilusa ning tahtejõulise tütre (Vanessa Hudgens) kaasabil hakkavad nad otsima saart, et päästa sealne üksik elanik ja põgeneda enne, kui vulkaanid saare uputavad ja selle aarded igaveseks meresügavustesse viivad.


Bugs Bunny!! Seriuously!!! Bugs F#&¤ing Bunny!! Tegelt küll Daffy Duck aga … aga noh, mida iganes, lastele tuleb ju klassikuid ka näidata. :)
Ja siis algaski film ise. Millegi pärast ma arvasin kogu aeg, see film on Arthur Conan Doyle raamatu Kadunud maailm ainetel, kuid eksisin. Tegemist on vist ainukese Jules Verne raamatuga, Saladuslik saar, mida ma lugenud pole. Ma ei tea, kas see on minu õnn või õnnetus, sest Hollywood oskab ju kõik vanad head asjad totaalselt omamoodi ära rikkuda. Ja kas ka mitte multikas UP ei otsinud too vanamees just seda sama saart?!?!?
Oli aeg, kus ei saadud tehtud ühtegi filmi ilma Michael Caineta ja ma loodan, et see aeg ei tule tagasi!
Mis mind selle filmi juures kõige rohkem häiris – inimeste omavahelised suhted (kas ülihead või äärmuslikult üksteist mõnitavad), MacGyverlikult kõige valmistegemine hambaorgi ja taskunoaga, avastatud paradiisi hävitamine (absurd loogika, et kui saar vajub vee alla, siis loomulikult nii, et kõik saarel olev kokku variseb … huvitav kuidas varem oli saar vee alla suutnud kaduda nii, et ei lagunenud?), leitud mehhaanikaime turistideveoks kasutamine ja veel tuhat pisiasja. Ning mis oli kõige hullem – Michael Caine nahkpükstes :(:(:(
Aga ma läksin seda filmi vaatama ju Josh Hutchersoni pärast ja „Näljamängude“ soojenduseks … kas pole siis „Näljamängude“ soojendus –  tegelased visatakse tundmatusse kohta, kaasa antakse vaid seljakott, ümberringi on elukad, kes sind õhtusöögiks võivad pidada, rääkimata sellest, et kogu sind ümbritsev loodus võib su eluküünla kustutada rutem kui jõuad öelda Beeta Mellark :):):)
Igatahes … noh oli kah.
Aga suurem elamus oli ikkagi enne filmi näidatud John Carteri treiler! :)

No comments:

Post a Comment