kaader filmist

kaader filmist

Friday, April 10, 2020

To All the Boys: P.S. I Still Love You


Film: To All the Boys: P.S. I Still Love You (2020)
Hinne: C
Lühikokkuvõte: Lara Jean ja Peter on just otsustanud, et nende liba suhtest saab päris suhe, kui üks teine poiss, kellele Lara Jean kunagi armastuskirja kirjutas, välja ilmub.
YA, Comedy, Drama,

Oh teismeliste suhtedraama.

Mäletate ju küll seda esimest filmi. Lara Jean, andekas õpilane, igatseb nii armastust. Kunagi ammu (paar aastat varem) on ka kirjutanud armastuskirjad kõigile neile koolivendadele, kes ta süda me natukenegi põksuma on pannud, kuid ta pole kunagi neid kirju ära saatnud, kuni ta väike õde leiab need kirjad ja nad posti paneb, sest ta väike õde on selline igale poole oma nina toppija ja kõiketeadja tüütu tegelane.
Igatahes, üks tema kirja saajatest oli Peter, kes oli tol hetkel seotud kooli populaarseima tüdrukuga, kuid neil oli probleeme ja seega läksid nad lahku ja Peteril tuleb Lara Jeani kirjaga idee – ole mu libatüdruk ja siis saan ma oma esimese armastuse tagasi. Kuid nagu nende „liba“ asjadega ikka on – filmides ja raamatutes vähemalt – saavad neist libades peagi tõelised, tõelisemad kui need, mille jaoks liba kasutada tahetakse.
Ühesõnaga, mäng mängitud, tõelised tunded leitud ja nüüd mingem siis päriselu juurde.
Kuid Peter polnud ju ainuke kirja saaja ja Lara Jean polnud ju Peteri esimene armastus. Seega kui keegi ütleb kuskil vale sõna või saadab kellelegi vale ettekujutust jätva pildi, siis on ju kerge me uue paari armastusse kiilu lüüa.
Kuid kas see oligi selline keskkooli armastus, mis täna mänguväljakul sõlmitakse ja homme koridoris lõpetatakse?

Eks vaadake ise.

No comments:

Post a Comment