kaader filmist

kaader filmist

Thursday, March 12, 2020

Bloodshot


Film: Bloodshot (2020)
Hinne:D
Lühikokkuvõte: Menukal koomiksiseerial põhinevas filmis kehastab Vin Diesel hiljuti lahingus hukkunud sõdurit Ray Garrisoni, kelle RST korporatsioon superinimese Bloodshotina ellu äratab. Nanotehnoloogiast kubisevad veenid teevad temast peatamatu jõu. Ta on varasemast tugevam ja suudab hetkega terveneda. Kuid lisaks kehale mõjutab firma ka tema mõistust ja mälestusi. Ray ei tea enam, mis on tõeline ja mis ei ole, kuid ta võtab omale ülesandeks see välja selgitada.
Action, Fantasy, Drama

Enne filmi algust küsiti saalis istujatelt, et kes teavad Vin Dieselit, kõik tõstsid käed, kuid tegelikult oleks palju huvitavam olnud, kui oleks küsitud, kui paljud on tulnud seda filmi vaatama Sam Heughani pärast :).
Aga film ise … oh jah … pange kokku Riddicki kroonikad ja XXX ja Kiired ja vihased, lisage kehv dialoog ja lonkav loogika ning keskmine arvutigraafika ja saategi selle filmi. Diesel kannab ikka talle omast „wife-peater“ maikat (massiivne hõberist puudub ainult), tema naised on ikka tibilikud ja vaenlased taibulikud. Guy Pearce oli taas „hull teadlane“ ja Sam nätsu näriv palgasõdur, kes aegajalt unustab ära, et tema verd ei asenda satikad, kes ta uuesti üles ehitavad, tal on lihtsalt uued jalad ja vajadusel käepikendused.
Jabur ja absurdne! Tõsi, tegu on koomiksi ekraniseeringuga, kuid ka koomiksid võivad olla väga hea sisuga, kuid antud film on tühi :(.
Pigem kodus ajaviiteks vaadatav film. Kahju!!

No comments:

Post a Comment