kaader filmist

kaader filmist

Monday, December 17, 2018

Täht on sündinud


Film: A Star is Born (2018)
Hinne: C
Lühikokkuvõte: Traagilise armastusloo uusversioonis mängib Cooper kogenud muusikut Jackson Mayne’i, kes avastab majanduslikes raskustes rabeleva artisti Ally (Gaga) ja armub temasse. Jackson tirib Ally, kes on juba loobumas oma unistusest kord lauljaks saada, rambivalgusesse. Ja ehkki Ally karjäär läheb tõusuteed, on nende omavaheline suhe määratud nurjumisele, kuna Jackson peab halastamatut võitlust oma sisemiste deemonitega.
Drama, Romance, Music

Üks selline film mille suurest menust ma aru ei saa. Samas saan ka. Otse loomulikult on ju peaosas kaks suurt publikumagnetit – Cooper ja Gaga – aga ka Uues alguses olid peaosades suured tähed –Knightley, Ruffalo, Levine – kuid ikkagi lüüakse selle filmi ümber rohkem lokku. Võib-olla on põhjus selles, et sellel filmil on pisarakiskuja lõpp.

No igatahes. Selles filmis pole midagi mida juba Naljaka tüdruku ajast pole muusikafilmides tehtud. Ja ega ka see muusika teab mis üliväga hea ei olnud. Ning Cooper on millegi pärast omaks võtnud Jeff Bridgese diktsiooni, millest arusaamiseks on supakaid vaja. Alguses ma isegi korraks arvasin, et Gaga näitleb paremini kui Cooper, kuid see illusioon purunes peagi.

Tüüpiline „õigel ajal, õiges kohas laulmise“ lugu, kus vana tegija annab võimaluse noorele.

Vaadatav, kuid mitte Oscari vääriline.


No comments:

Post a Comment